ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.14

Τον βάφτισε ο Ανδρέας!...τον Ανδρέα Ψυχάρη της Ν.Δ.


ΣΗΜ. ΓΔ.
Πάντως ο Ανδρέας Παπανδρέου ....στην "κρίσιμη περίοδο" της βάπτισης του Ανδρέα(του έδωσε τ' όνομά του;) ....υποτίθεται ότι ήταν "υπό διωγμόν " από την Χούντα!  
Α! Ρε άσχετε ψηφοφόρε Έλληνα!


Ο Ανδρέας Ψυχάρης (γεν. 22 Αυγούστου 1967) είναι Έλληνας διπλωμάτης, πολιτικός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Περιφέρεια Αθηνών.


Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι γιος του Σταύρου Ψυχάρη. Νονός του ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου. Σπούδασε δημοσιογραφία στις ΗΠΑ.
Ακολούθησε καριέρα στο διπλωματικό σώμα. Από το 1993 έως και το 1995 υπηρέτησε στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και στη Διεύθυνση Κύπρου, και ακολούθως ανέλαβε καθήκοντα πρόξενου στο Γενικό Προξενείο του Λονδίνου, έως το 1998. Για τα δύο επόμενα χρόνια υπηρέτησε στην Πρεσβεία της Ελλάδας στη Λευκωσία, ενώ από το 2000 έως και το 2003 στην Ελληνική Πρεσβεία της Ουάσινγκτον, με αρμοδιότητά του το Κογκρέσο, την τρομοκρατία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Μέση Ανατολή. Το 2003, υπηρέτησε στην Διεύθυνση Τουρκίας στην Αθήνα. Το 2005 με απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας, μετέβη στην Τάμπα της Φλόριντα όπου και ίδρυσε το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας, στο οποίο και υπηρέτησε ως γενικός πρόξενος μέχρι το 2009. Από το 2009 μέχρι το 2011, ανέλαβε καθήκοντα γενικού πρόξενου της Ελλάδας στο Μόναχο.
Το 2011, επέστρεψε στην Αθήνα, οπότε και ανέλαβε Διπλωματικός Σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.
Στις Εθνικές Εκλογές του Μαΐου του 2012 και του Ιουνίου του 2012, εξελέγη βουλευτής της Α΄ Περιφέρειας της Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία.
Είναι νυμφευμένος με την Άννα και έχει δυο παιδιά, τον Σταύρο και την Μέλια.





Δεν υπάρχουν σχόλια: