ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.14

Στους ένστολους τα λεφτά και τέλος στη μιζέρια

 

Είναι φανερό ότι οι νταβατζήδες και οι αυλικοί τους εμπιστεύονται την Ελλάδα. Εμπράκτως. Γιατί πουθενά αλλού, ούτε στη Νέα Υόρκη, ούτε στο Τιμπουκτού, δεν θα μπορούσαν να κάνουν την κρίση ευκαιρία, όπως στο ντοβλέτι. Μετά την προεκλογική ανακοίνωση του πρωτογενούς πλεονάσματος περίπου 3 δισ. (στα οποία συμπεριλαμβάνεται 1 δισ. ληξιπρόθεσμων οφειλών, αλλά ας το κάνουμε γαργάρα στην υγειά των κορόιδων), οι αυλικοί πανηγύρισαν για τα 500 εκατ. που θα μοιραστούν στους φτωχότερους. Ανάμεσα στους φτωχότερους είναι και οι ένστολοι που παίρνουν έως 1.500 ευρώ. Πείνα έχει πέσει στους ένστολους με 1.500 που θα πάρουν και μισό δώρο Πάσχα παραπάνω. Σε έλιωσε δηλαδή ο Σαμαρέλος στα χαράτσια και στις εισφορές, για να μοιράσει επίδομα Πάσχα σ” αυτούς που τον προστατεύουν που προσπαθεί να σώσει τους φίλους του τους καινοτόμους.
protoselida20314
  • ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ
Υπάρχει όμως και ο αντίλογος των παπαγάλων. Μην είστε μίζεροι, γίνονται πράγματα. Ήρθαν οι Άραβες επενδυτές και φέρνουν την ανάπτυξη. Ο ίδιος παπαγάλος καταριέται τους άραβες πληβείους που περνάνε κυνηγημένοι τα σύνορα της χώρας και θαλασσοπνίγονται, επειδή στο Λιμενικό κάποιοι ένστολοι έχουν για χόμπι τους το θαλάσσιο σκι.

Και ξαφνικά σήμερα το πρωί, εκεί που η χώρα πανηγυρίζει, η ακροδεξιά κυβέρνηση επαναφέρει αποσυρθείσα διάταξη στον υπό συζήτηση μεταναστευτικό κώδικα που προβλέπει την απέλαση μεταναστών σε περίπτωση αναπόδεικτης καταγγελίας τους σε βάρος οργάνων της πολιτείας. Αν δεν είσαι Άραβας με κελεμπία, πετροδόλαρα και γιοτ και είσαι από τους άλλους στις φελούκες, αυτούς που προκαλούν αηδία στα ζαρούλια της ευθύνης, είναι καιρός να μάθεις πως στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία αυτοί που σε δέρνουν και σε σκυλοπνίγουν θα πάρουν επίδομα 500 ευρώ για να σε απελάσουν μια ώρα αρχύτερα που πήρες μήνα Ιανουάριο τις θάλασσες φεύγοντας από τη Συρία για να τους στοχοποιήσεις και να κάνεις δύσκολη τη ζωή των πρετεντέρηδων, που έχουν τα βάσανά τους έχουν και τους πληβείους να τους καταγγέλλουν κάθε τρεις και λίγο. Κοριτσάκι μου, όμορφο, που πνίγηκες στο Αιγαίο, αυτή η χώρα δεν σου άξιζε, ήταν πολύ κατώτερη και τέτοια θα παραμείνει.
  • ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ
Οι προεκλογικές μπροσούρες του Σαμαρέλου δεν καταλαβαίνουν τίποτα από τα ανθρώπινα και προχωρούν ακάθεκτες στο τελικό σχέδιο της αποκτήνωσης. «Τα πρώτα λεφτά στις 9 Μαΐου – Τι προβλέπεται για τους ενστόλους και ποια κριτήρια θα ισχύσουν για τα χαμηλά εισοδήματα – Ούτε νέο δάνειο ούτε νέο Μνημόνιο», γράφουν πρωτοσέλιδα τα Νέα και για να μην υπάρχει κανείς που δεν κατάλαβε μάς εξηγούν τι εστί «Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ».
2014-03-20 ΤΑΝΕΑΔιαβάζουμε και σχολιάζουμε το εισαγωγικό κείμενο στο προεκλογικό φυλλάδιο του Βαγγέλη του Βενιζέλου και των 58 συνιστωσών του: «Ιδιαίτερα θετικές είναι οι πληροφορίες από το οικονομικό επιτελείο (ceci n’est pas un perroquet) σχετικά με την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού για το 2014 και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη του ΔΝΤ (τον καταφέραμε τον Τόμσεν τον αλήτη). Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν θα έχει ανάγκη νέου δανεισμού από τους διεθνείς πιστωτές – την Ευρωπαϊκή Ενωση, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (τώρα θα δανειζόμαστε μόνο από τον Λάτση τα λεφτά με τα οποία τον ανακεφαλαιοποιήσαμε). Επομένως, παύει να τίθεται και θέμα υπογραφής νέου Μνημονίου (έως τις 9 Μαΐου, μετά μπορεί και να τεθεί), παρά τις περί του αντιθέτου φωνές από την αξιωματική αντιπολίτευση (και όλους τους έγκυρους διεθνείς αναλυτές). Προφανώς, ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα (πεζοδρομείται όμως η Πανεπιστημίου) και οι παράγοντες αβεβαιότητας είναι ακόμη αρκετοί (είναι αβέβαιο πόσο λίπος υπάρχει ακόμα). Η πλήρης απεμπλοκή από τα Μνημόνια (με €ντολή Σαμαρά) είναι μια διαδικασία που θα κρατήσει αρκετούς μήνες (τετραψήφιος αριθμός) και απαιτεί συνέπεια (και γκλομπ) τόσο στην επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων (είναι απαράδεκτο να μένουν τόσοι πολλοί Έλληνες σε ιδιόκτητα σπίτια) όσο και στην επανάκτηση της εμπιστοσύνης των αγορών (να πάρει ο Σάλλας τον Ολυμπιακό και να βγει Ευρώπη). Και για να γίνουν αυτά δεν αρκεί η – όποια – κυβερνητική προσπάθεια (μαζί με τις προσπάθειες της Άννας-Μισέλ και τον Βασιλέως Παύλου). Απαιτείται ήρεμο κλίμα (σκάσε) και σοβαρότητα (σώπα) σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα! (χμ, αυτό δεν είναι απειλή)».
  • 9 ΜΑΪΟΥ ΚΑΝΑΜΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ
Αν τώρα είσαι από τους πληβείους της άλλης πλευράς, θα πάρεις Ελεύθερο Τύπο που τα λέει απλά και κατανοητά χωρίς ακατανόητες λέξεις: «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΡΟΪΚΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ – ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ για 181.519 δάνεια ΟΕΚ» και «ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΡΕΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ» και βεβαίως «ΣΤΙΣ 9 ΜΑΙΟΥ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ 500€ – ΠΟΙΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ».
2014-03-20 ΕΤΣτις 9 Μαΐου, λοιπόν, θα πάρεις το 500άρι να δεις κι εσύ μια χακί μέρα, που σε κουράζει όλη μέρα ο φαντάρος με τις απαιτήσεις του και δεν σου δίνει πίσω η καθαρίστρια το τιμημένο κλομπ σου. Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος, αλλά έχει δίκιο, σκέφτεσαι. Είναι καιρός για καινοτομία. Αντί να πληρώνεις καθαρίστριες να καθαρίζουν τις χέστρες, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τους φαντάρους που καθαρίζουν τη δική σου την υπηρεσιακή. Ξέρεις πόσα λεφτά θα εξοικονομούσαμε με τέτοιες απλές και εύκολες στην εφαρμογή τους ιδέες για να μπορούν να πάρουν περισσότερα αυτοί που πραγματικά τα έχουν ανάγκη;
Τέτοιες σκέψεις κάνεις και πιστεύεις πως αυτό το Έθνος είναι προορισμενο για μεγάλα πράγματα: «ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ – ΜΕΡΙΣΜΑ 500-1.000€ ανάλογα με εισόδημα και παιδιά – Αμέσως μετά το Πάσχα η χορήγηση στους δικαιούχους – 64.065 ένστολοι με μηνιαίες αποδοχές έως 1.500€ θα πάρουν στις 9 Μαΐου το επίδομα», γράφει το τρίτο διαφημιστικό φυλλάδιο της ημέρας.
  • ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ
Φτάνουμε, όμως, στο σημείο που ξεχωρίζουν τα φτηνά φυλλάδια από τα ακριβά. Ενώ όλοι λένε τα τετριμμένα για ποσά, ημερομηνίες και άλλα τέτοια μίζερα, η Καθημερινή κοιτά την επόμενη μέρα και μπαίνει στην ουσία της υπόθεσης: «Μετά την τρόικα η μάχη της Βουλής – Κρίσιμες ψηφοφορίες πριν από την 1η Απριλίου – Ανακοίνωση των δανειστών». Γιατί η Καθημερινή δεν είναι χθεσινή. Ξέρει πώς γίνονται αυτά τα πράγματα και είναι έτοιμη να ρίξει το βαρύ της πυροβολικό στη μάχη για τα μεγάλα ευχαριστώ.
Όπως διαβάζουμε στα ειδησάρια της πρώτης σελίδας της σοβαρότερης φυλλάδας: «Οι επενδυτές αγοράζουν και πάλι Ελλάδα – Σε κρατικά ή εταιρικά ομόλογα». Αγοράζουν και πάλι Ελλάδα, γράφει η Καθημερινή, παραδίδοντας μαθήματα εθνικοφροσύνης. Γιατί, αυτό πάντα ήταν η αστική τάξη της Ελλάδας, κτηματομεσίτες-μαυραγορίτες και υιοί.
2014-03-20 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΆλλο ειδησάριο: «Eurobank: Ψευδείς και συκοφαντικούς χαρακτηρίζει ο όμιλος Λάτση τους ισχυρισμούς ότι εγκατέλειψε τη Eurobank με αποτέλεσμα να αναλάβει την ανακεφαλαιοποίησή της το ΤΧΣ». Στάσου, Λάτση, μύγδαλα Ελληνικού, μη φεύγεις.
Το ίδιο ειδησάριο παραλλαγμένο: «Προτάσεις για εθνικό σχέδιο ανάπτυξης – Από την Ένωση Τραπεζών». Πάρε τώρα το 500άρικο και σκάσε, γιατί οι τραπεζίτες έχουν εθνικό σχέδιο ανάπτυξης.
Το εξηγεί καλά το όνειρο της 9ης Μαΐου η Σοβαρότερη στο κύριο άρθρο με τίτλο «Οι μίζεροι»:
«Κάποιοι συμπολίτες μας δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στη χώρα (έχει μαλλιάσει η γλώσσα του παπαγάλου). Προτιμούν το λιμάνι του Πειραιά όμηρο συνδικαλιστών και κρατικοδίαιτων αξιωματούχων (πες πες κάτι θα μείνει), παρά ένα δυναμικό κόμβο (της κρατικής ναυτιλιακής εταιρείας ενός κομμουνιστικού κράτους) που φέρνει θέσεις εργασίας (235 εργαζόμενοι το 2011 που έγιναν 254 το 2012 χωρίς συλλογικές συμβάσεις) και τζίρο στην ελληνική οικονομία (και τα κέρδη στην Κίνα). Δεν τους πειράζει να βλέπουν τα ολυμπιακά ακίνητα να σκουριάζουν και να γεμίζουν σκουπίδια (αυτό το έργο είναι μακέτο; το κωπηλατοδρόμιο έχει ολυμπιακές διαστάσεις 58Χ58). Δεν βλέπουν ότι η ανάπτυξή τους από ιδιώτες θα αποφέρει πολλά οφέλη στη χώρα (τεράστια επένδυση ο ΟΠΑΠ, μεγαλειώδες το επενδυτικό όραμα του Λαυρεντιάδη, πώς προφέρεται το όνομα του Βγενόπουλου στα κυπριακά; (Ντάισελμπλουμ), φοβερά τα έργα της Siemens, τι μάρκα ήταν η βαλίτσα του Τσουκάτου; τα πήρε όλα κι έφυγε η Hochtief, τα υποβρύχια δεν άντεξαν το πολιτικό εκτόπισμα του Μπενίτο και γέρνουν ακροδεξιά,). Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν πολεμήσει κάθε μεγάλη επένδυση, κάθε μεγάλο έργο (πόσες επενδύσεις έχει κάνει ο γερμανικός ΟΤΕ από το 2008 έως σήμερα; πόσους γενικούς διευθυντές είχε το 2008 και ποσους σήμερα; πώς λεγόταν ο Αιγύπτιος που μπήκε στη Wind; πετάει η Ολυμπιακή; φυτρώνουν τρούφες στα φωτοβολταϊκά να ξεφύγουμε από το βαμβάκι; αυτό το έργο είναι μακέτο;) Το κακό είναι ότι δεν έχουν τίποτα να αντιπροτείνουν (I’m going to make him an offer he can’t refuse) και περιορίζονται σε προβλέψιμες κραυγές (τον βαράω ανάποδο κλομπ και λέει ότι πονάει) περί ξεπουλήματος (ντροπή). Η κινεζική επένδυση στο λιμάνι είναι η καλύτερη απόδειξη των δυνατοτήτων της χώρας (για την Κίνα μιλάει). Ενα είναι βέβαιο, αν είχαμε ακούσει τον χορό της μιζέριας και της γκρίνιας (ανάλυση για γαλάζια στρουμφάκια), η στρατηγική αυτή επένδυση δεν θα είχε γίνει ποτέ», γράφει η 平日 (Καθημερινή).

2014-03-20 ΕΦΣΥΝΚαλά το λέει η Εφημερίδα των Συντακτώνε: «Κανείς δεν πάει χαμένος – Πρώην βουλευτές Ν.Δ. Και ΠΑΣΟΚ διορίζονται σε καίριες θέσεις – ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ… 77χρονο πρώην βουλευτή της Ν.Δ. στον Οργανισμό Ασφαλισμένων Δημοσίου – πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη θέση του προέδρου του ΟΚΑΝΑ»
Η συγκυβέρνηση 泛希臘社會主義運動 και 新民主主義 είναι ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμήσεις τη μιζέρια και την γκρίνια. Με €ντολή Σαμαρά η απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς καταργείται και τη θέση της παίρνει η αργία της 9ης Μαΐου, που καθιιερώνεται ως Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Μιζέριας και της Γκρίνιας. Με 500 ευρώ κάνεις τον Κινέζο.



http://unfollow.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: