ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.14

Λίγα ψίχουλα πλεόνασμα θα δώσω - και μετά τις εκλογές θα σας τελειώσω! ΒΙΝΤΕΟ




Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Είναι να απορεί κανείς με το θράσος του κ. Πρωθυπουργού ο οποίος βγήκε στα κανάλια και μας έταξε (θεωρώντας μας προφανώς Ιθαγενείς της εποχής του Κολόμβου) "καθρεφτάκια" και "μπιχλιμπίδια" από το δήθεν πλεόνασμα.

Για ποιο πλεόνασμα μιλάτε κύριε Πρωθυπουργέ μήπως εννοείτε για αυτά που κόψατε υπό τις οδηγίες της τρόικας από τους μικροσυνταξιούχους και τους χαμηλόμισθους? Μήπως τα χρήματα είναι από αυτά που στερήσατε από την υγεία, την παιδεία, την πρόνοια ή μήπως είναι αυτά που κλέψατε με το επιλεκτικό σας κούρεμα από τους μικροομολογιούχους που σας εμπιστεύτηκαν τους κόπους χρονών! 
Κύριε Σαμαρά είναι προφανές ότι υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής για τα πεπραγμένα σας και το ενδεχόμενο της εκλογικής σας πανελωθρίας ήρθατε σε συμφωνία με τους Τροικανούς για προσωρινή ανακωχή της σφαγής μας μήπως και σωθείτε και συνεχίσετε μετά τις εκλογές το καταστροφικό σας έργο!  
Ελπίζω μόνο όσοι σας άκουσαν να θυμήθηκαν τα προεκλογικά σας ψέματα όπως ότι δεν θα συγκυβερνήσετε με τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ, ότι θα κάνατε εξεταστική για το πως μπήκαμε στο μνημόνιο αλλά και ότι δεν θα παίρνατε νέα μέτρα εις βάρος μας. 
Είμαι πεπεισμένος ότι κανένας νοήμων Έλληνας δεν σας παίρνει πλέον στα σοβαρά μια και αποδείχτηκε όπως λέει και ο φίλος μας ο Χάρρυ Κλυνν ότι είστε μέγας "Κωλοτούμπας" ο οποίος έριξε ως βουλευτής (ποιος ξέρει με τι ανταλλάγματα) το 1993 την ΝΔ από την εξουσία και τώρα υπό την ηγεσία σας θα την εξαφανίσετε τελείως από τον πολιτικό χάρτη.
Είθε για την σωτηρία της Ελλάδας η εκλογές του Μαΐου να είναι η αρχή του τέλους της δόλιας πολιτικής σας καριέρας!


Δεν υπάρχουν σχόλια: