ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.3.14

Αυστηρή ανακοίνωση του Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας για την ΕΕ





«Αποκομμένες από την πραγματικότητα» χαρακτήρισε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας τις κυρώσεις που... επιβλήθηκαν την περασμένη Παρασκευή από την ΕΕ σε επιπλέον 12 Ρώσους και Ουκρανούς.

«Είναι κρίμα που το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έβγαλε μια απόφαση η οποία είναι αποκομμένη από την πραγματικότητα» δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου.

Σε άλλη δήλωση, το υπουργείο αναφέρει πως η Μόσχα ελπίζει ότι η απόφαση να σταλεί στην Ουκρανία μια αποστολή παρατηρητών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) θα βοηθήσει στην επίλυση αυτού που αποκαλεί «μια εσωτερική ουκρανική κρίση».

Εν τω μεταξύ, καθησυχαστικός σχετικά με τις επιπτώσεις της ουκρανικής κρίσης στις διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές εμφανίστηκε ο Έρκι Λιικάνεν, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Ερωτηθείς σχετικά σε τηλεοπτική συνέντευξή του στη φινλανδική δημόσια τηλεόραση, ο κ. Λιικάνεν δήλωσε: «Για τις διεθνείς, ευρωπαϊκές χρηματοπιστωτικές αγορές, οι επιπτώσεις της δεν ήταν μεγάλες. Ήταν πολύ μεγάλες για την Ουκρανία, μεγάλες για τη Ρωσία, αλλά κατά μέσο όρο ήταν περιορισμένες διεθνώς».


press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: