ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.14

Αντιπρόεδρος του Ερντογάν: Ερχεται αιματηρός εμφύλιος στην Τουρκία

Αντιπρόεδρος του Ερντογάν: Ερχεται αιματηρός εμφύλιος στην Τουρκία

Την καταπληκτική δήλωση ότι η Τουρκία μπορεί να εισέλθει σε εμφύλιο σπαραγμό με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ίδια την συνοχή και την ύπαρξη της σαν ενιαίο κράτος, έκανε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Emrullah İşler, στην φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, (19/3), προειδοποιώντας για τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα από την αυξανόμενη πόλωση εν’ όψει πολύ κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων.

Από τον Νίκο Χειλαδάκη/briefingnews.gr

Ο Emrullah İşler, θεολόγος και λέκτορας πολιτικών επιστημών, έγινε αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης στις 26 Δεκεμβρίου του 2013 στον τρίτο ανασχηματισμό του Ερντογάν που έγινε μετά το ξέσπασμα των σκανδαλών διαφθοράς στις 17 Δεκεμβρίου 2013 και την παραίτηση τεσσάρων υπουργών που ενεπλάκησαν.

Σε μια μακροσκελή του συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα, τόνισε πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στις 30 Μαρτίου δεν ικανοποιήσουν αυτούς που θέλουν να ηττηθεί η κυβέρνηση Ερντογάν, να υπάρξουν προβοκάτσιες που θα πυροδοτήσουν εμφύλιες συγκρούσεις με ανυπολόγιστες συνέπειες για την πολιτική αλλά και εθνική σταθερότητα της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: