ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.14

Το μπουρδέλο της Κεντροαριστεράς (Βίντεο)Του Χρήστου Σιούλα
Άνω ποταμών και κάτω ρυακίων η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον e-nikos χθες. Οι καλεσμένοι του απέδειξαν ότι όταν ξεφεύγεις ξεφεύγεις εντελώς μέση λύση δεν υπάρχει.

Στην εκπομπή με τίτλο, το «Πασόκ, η Δημαρ, η Ελια, το ποτάμι, και η κεντροαριστερά», ο παρουσιαστής είχε μαζέψει όλα τα φρούτα της κεντροαριστερής δεξιάς πολιτικής των περασμένων χρόνων, της πολιτικής που χαντάκωσε την Ελλάδα και εξαθλίωσε εκατομμύρια Έλληνες.

Σάπια φρούτα όχι μόνο από ελιές αλλά και από πορτοκαλιές κερασιές και νερατζούλες.

Λοβέρδοι, Λυκούδηδες, και Κωνσταντινόπουλοι, προσπάθησαν για μερικές ώρες, να μας μεταδώσουν το πολιτικό τους στίγμα, Αλλά και τα σχεδιά τους για την ανανέωση του πολιτικού σκηνικού της χώρας, με μικρά διαλείμματα ερωτήσεων, από ένα στην πλειοψηφία του ανεκτικό ακροατήριο.

Την ανανέωση του πολιτικού σκηνικού όμως δεν την κάνεις με σάπια και παλιά υλικά, όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε τηλεθεατής -με σχόλιο του παράδειγμα- από το Τουίτερ.

Δείτε το βίντεοΔεν υπάρχουν σχόλια: