ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.14

Το πρώτο αίμα στην Κριμαία: Ουκρανός στρατιώτης έπεσε νεκρός από πυρά κατά τη διάρκεια εφόδου σε βάση της Συμφερόπολης

Το πρώτο αίμα στην Κριμαία: Ουκρανός στρατιώτης έπεσε νεκρός από πυρά κατά τη διάρκεια εφόδου σε βάση της Συμφερόπολης
Το πρώτο θάνατο μέλους του ουκρανικού στρατού από  πυρά ενόπλων κατά τη διάρκεια εφόδου σε στρατιωτική βάση στη Συμφερόπολη, ανακοίνωσε το Κίεβο. Η σύγκρουση στην Κριμαία από πολιτική μετατρέπεται πλέον σε στρατιωτική με ευθύνη των Ρώσων στρατιωτών, τόνισε ο Ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιάστσενιουκ. Σημερα, υποστήριξε, Ρώσοι στρατιώτες άρχισαν να πυροβολούν κατά μελών του ουκρανικού στρατού και αυτό αποτελεί έγκλημα πολέμου.
Νωρίτερα εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας  ανακοίνωσαν  ότι ένας στρατιώτης σκοτώθηκε και ένας λοχαγός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης σε ουκρανική βάση στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Κριμαίας, Συμφερόπολης.
Σε δηλώσεις  του στο πρακτορείο Reuters, o εκπρόσωπος του ουκρανικού στρατού Βλάντισλαβ Σελεζνιόφ γνωστοποίησε ότι ένας  από τους στρατιώτες της βάσης υπέκυψε στα τραύματά του, χωρίς να είναι σε θέση να πει ποιος διέπραξε την επίθεση. Εγινε από μέλη «μιας άγνωστης δύναμης, πλήρως εξοπλισμένης και με καλυμμένα πρόσωπα», αρκέστηκε να πει.
«Ένας Ουκρανός στρατιώτης τραυματίστηκε στο λαιμό και στην κλείδα. Τώρα έχουμε οχυρωθεί στο δεύτερο όροφο. Τα κεντρικά έχουν καταληφθεί και ο διοικητής έχει απαχθεί. Θέλουν να παραδώσουμε τα όπλα μας αλλά δε σκοπεύουμε να παραδοθούμε» ανέφερε αλλος εκπρόσωπος των ουκρανικών ένοπλων δυνάμεων.
«Οι απόπειρες κατάληψης στρατιωτικών μονάδων με την χρήση όπλων έχουν πολλαπλασιαστεί αυτές τις τελευταίες ημέρες», τόνισε ο Σεργκέι Γκαϊντούκ, επικεφαλής του ουκρανικού πολεμικού ναυτικού, κατά την διάρκεια συνάντησης με τον μεταβατικό πρόεδρο της Ουκρανίας Ολεξάντρ Τουρτσίνοφ και τον πρωθυπουργό Αρσένι Γιατσενιούκ.
Στη Συμφερόπολη φωτορεπόρτε του Γαλλικού Πρακτορείου είδε πολλούς ένοπλους άνδρες να διεισδύουν σε μια ουκρανική βάση που είχαν περικυκλώσει οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις. Μια ριπή από αυτόματο όπλο αντήχησε λίγο μετά από το εσωτερικό. Δύο ασθενοφόρα έφθασαν στο σημείο λίγο μετά, όμως ο φωτογράφος δε μπόρεσε να προσεγγίσει την είσοδο της βάσης.
Σύμφωνα με τον Σεργκέι Γκαϊντούκ, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν πολιορκήσει 38 ουκρανικές στρατιωτικές βάσεις στην Κριμαία.


iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: