ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.3.14

Το μήνυμα Σαμαρά που έκανε τον Άδωνι να φουσκώσει απο περηφάνεια


Φιλοφρονήσεις μεταξύ βλακών, και εμείς τους έχουμε για βουλευτές, υπουργούς και πρωθυπουργούς, να τους χαιρόμαστε. 

Με ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς θέλησε να συγχαρεί τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη για την προσπάθειά του κατά της διαπραγμάτευση με την Τρόικα. Όπως….
 αναφέρει ο Βηματοδότης, ο πρωθυπουργός, την επομένη της συμφωνίας με τους εκπροσώπους των δανειστών, έστειλε SMS στον Άδωνι Γεωργιάδη, γράφοντάς του: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους είπες και τους τρέλανες. Προχώρα μπροστά». Το γεγονός αυτό «φούσκωσε σαν παγώνι» τον υπουργό Υγείας ο οποίος καμάρωνε από υπερηφάνεια.

Συγκεκριμένα έλεγε σε συνεργάτες του λέγοντας «να ξέρετε ότι με την Τρόικα τα πήρα όλα πάνω μου», ενώ την ίδια ώρα διέψευδε και κάθε φήμη που τον θέλει να παραιτείται από το χαρτοφυλάκιό του χαρακτηρίζοντας όλα όσα λέγονται ως «αστειότητες». «Πού να πάω;» έλεγε, απαντώντας σε όσους τον ρώτησαν εάν θα κατεβεί υποψήφιος για τις Ευρωεκλογές.

Το ερώτημα πάντως για τους συνομιλητές τους παρέμενε: «Αλήθεια, τι είπες στους Τροϊκανούς και τους τρέλανες;». Δεν ήταν τίποτα άλλο από το… σαλάμι. Όταν δηλαδή γύρισε προς τον κ. Τόμσεν και του είπε σε μία δύσκολη φάση των διαπραγματεύσεων: «Δεν μου λες Πόουλ, από σαλάμι ξέρεις; Γιατί εάν ξέρεις και το φας ολόκληρο μπορεί και να πεθάνεις. Αν το κόψεις όμως σε φέτες θα το απολαύσεις».

καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: