ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.14

ΟΥΣΤ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ – TRAILER


Προσπάθεια ενημέρωσης, αφύπνισης και επικοινωνίας
Πολιτικό ντοκιμαντέρ – παρωδία (τρέιλερ)…
Το “ΟΥΣΤ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ” είναι μία καλοδουλεμένη σύνθεση με αποσπάσματα από σημαντικά βίντεο – ντοκουμέντα σχετικά με την κρίση στην Ελλάδα… 
Κάποια θα τα έχεις δει, κάποια όχι. Η σύνθεση κάνει την διαφορά και δίνει την ολοκληρωμένη εικόνα. Σαν το συμπληρωμένο ΠΑΖΛ….
Εμπλουτισμένο με τις πάντα επίκαιρες ατάκες του Μαυρογιαλούρου στην κατάλληλη στιγμή, με εξαιρετικές μουσικές επιλογές, με προβληματισμό, με συγκίνηση και προπάντων με ουσία, προσφέρει μία μεγάλη “δόση” Αφύπνισης, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές αιτίες της κρίσης και βάζοντας στη θέση τους όλους αυτούς που “κρύβονται” πίσω από την Εξαθλίωση, την Σύγχυση και την Αγανάκτηση που επιβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας…


Δημιουργήθηκε από Πολίτες για Πολίτες…
Μέλη & φίλοι του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου
(Ε.ΠΑ.Μ.) Πάτρας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: