ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.14

ΟΤΑΝ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ

Αναταράξεις στην κυβέρνηση! Ο Χαρακόπουλος διαφωνεί με τη συμφωνία για το γάλα - Σενάρια ακόμα και για παραίτηση και καταψήφιση του νομοσχεδίου... 

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/03/19/resized/xarakopoulos_533_355.jpg

Οι αγελαδοτρόφοι στη Θεσσαλία δεν αποκλείεται να ζητήσουν ακόμα και την παραίτηση των αρμόδιων υπουργών - Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν σενάρια ακόμα και...
πως ο κ. Χαρακόπουλος θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο - Δυσφορία φέρεται να υπάρχει και στο Μαξίμου για τη στάση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης - Ο αναπληρωτής υπουργός θα λύσει τη σιωπή του μετά τη Σύνοδο Κορυφής την Παρασκευή.  Σοβαρή αναταραχή έχει προκληθεί στην κυβέρνηση από τη συμφωνία με την τρόικα για το θέμα του γάλακτος, καθώς ακόμα και στο εσωτερικό της κυβέρνησης υπάρχει δυσαρέσκεια και ιδιαίτερα από τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμο Χαρακόπουλο.  
Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος εμφανίζεται έντονα δυσαρεστημένος από τις αλλαγές στη συμφωνία για το γάλα και μάλιστα φέρεται να είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε δηλώσεις αλλά μετά τη Σύνοδο Κορυφής που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή. 
 
Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είναι βουλευτής στη Λάρισα με τη Νέα Δημοκρατία και αυτό παίζει ρόλο, καθώς η νέα συμφωνία με την τρόικα έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των αγελαδοτρόφων της Θεσσαλίας και δεν αποκλείεται να ζητήσουν και την παραίτηση των πολιτικών προϊστάμενων του συγκεκριμένου υπουργείου. 
 
Το γεγονός ότι η Θεσσαλία είναι η εκλογική περιφέρεια του κ. Χαρακόπουλου συμβάλλει στις αποφάσεις που θα λάβει τις επόμενες ημέρες ο αναπληρωτής υπουργός. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο υπουργοί του Αγροτικής Ανάπτυξης δεν συμμετείχαν τις τελευταίες ημέρες στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για το γάλα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει δυσφορία για τον Μάξιμο Χαρακόπουλο. Για αυτό το λόγο μάλιστα φέρεται το Μαξίμου να μην τον είχε καλέσει στη σύσκεψη για τους αγρότες όπου συμμετείχε μόνο ο κ. Τσαυτάρης. 
 
Πολλές είναι οι πληροφορίες πως ο κ. Χαρακόπουλος δεν αποκλείεται να προετοιμάζει και μία ηρωική έξοδο, αλλά αυτό που μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες εάν ο κ. Χαρακόπουλος αποφασίσει πως δεν θέλει να είναι υπουργός της συγκεκριμένης κυβέρνησης ή θα προβεί σε μία ακόμα πιο έντονη αντίδραση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: