ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.14

Απογοητευτικά τα πρώτα στοιχεία της πρεμιέρας του ΠΕΔΥ

Όσο και εάν η ηγεσία του υπουργείου Υγείας επιμένει πως το εγχείρημα θα πάει καλά και θα ξεκινήσει μία νέα περίοδος για την περίθαλψη των πολιτών στην Ελλάδα, τα στοιχεία είναι ατράνταχτα και διαψεύδουν ακόμη και τον πιο καλόπιστο παρατηρητή. Ο νέος φορέας του Α. Γεωργιάδη ξεκινά την… καριέρα του με μειωμένο προσωπικό γιατρούς και εργαζομένους.
Οι γιατροί που παρουσιάστηκαν στις 7 το πρωί για να αναλάβουν τα καθήκοντά τους στα πολυιατρεία του ΠΕΔΥ, ήταν πολύ λιγότεροι από το αναμενόμενο, κάτι που σηματοδοτεί την προβληματική λειτουργία των μονάδων πριν καν ανοίξουν τις πόρτες τους για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ την ερχόμενη εβδομάδα.
Ενδεικτικά, σ’ ένα από τα μεγαλύτερα πολυιατρεία του ΠΕΔΥ (πρώην ΕΟΠΥΥ) στη Λεωφ. Αλεξάνδρας, επιστρέφουν 82 γιατροί από τους 125 που εργάζονταν στο συγκεκριμένο υποκατάστημα, ενώ ξανά στο πόστο τους επιστρέφουν όλοι οι διοικητικοί υπάλληλοι.
Στις μονάδες του ΕΟΠΥΥ σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα υπηρετούσαν επί ΕΟΠΥΥ 387 γιατροί, και σήμερα προσήλθαν 120 γιατροί.
Στη Ρόδο, οι πολίτες θα έχουν στη διάθεσή τους μόνο 3 οδοντίατρους, 3 παιδίατρους, 1 παθολόγο, 1 γυναικολόγο, 2 δερματολόγους, 1 χειρουργό και 1 καρδιολόγο!
Με το 1/3 των γιατρών του ΕΟΠΥΥ ξεκινάει το ΠΕΔΥ στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς από τους 98 γιατρούς, θα λειτουργήσει αρχικά με 38, μεταξύ των οποίων όμως δεν περιλαμβάνονται γενικοί χειρουργοί, γυναικολόγοι, νεφρολόγοι, γαστρεντερολόγοι, ψυχίατροι.
Στα Χανιά μόλις 20 γιατροί έχουν αποδεχθεί να πιάσουν δουλειά στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας, 6 στο Λασίθι και 8 στο Ρέθυμνο.
Στην Πάτρα εμφανίστηκαν μόλις 89 γιατροί αντί για τους 200 που υπήρχαν, με πολλές ειδικότητες να μην καλύπτονται από κανέναν.
Στο Αγρίνιο παρουσιάστηκαν 15 από τους 35 γιατρούς που υπηρετούσαν επί ΕΟΠΥΥ. Το ΠΕΔΥ Αγρινίου δεν διαθέτει προς το παρόν, καρδιολόγο, οφθαλμίατρο, ορθοπεδικό, παιδίατρο, ακτινολόγο, ΩΡΛ, ουρολόγο και μικροβιολόγο.
onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: