ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.14

Στέλνουν στο αρχείο με... fast track την έρευνα για τον αρχηγό της αστυνομίας





Προς το αρχείο φαίνεται πως οδεύει η υπόθεση της πρωτοφανούς παραίνεσης του αρχηγού της Αστυνομίας, Νίκου Παπαγιαννόπουλου, προς υφιστάμενούς του αξιωματικούς να κάνουν «το βίο αβίωτο» σε μετανάστες, όπως είχε αποκαλύψει το HOT DOC, παρουσιάζοντας μάλιστα και το σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιεισαγγελέας εφετών Παναγιώτης Πούλιος, που έχει αναλάβει την υπόθεση, εισηγήθηκε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης, υποστηρίζοντας πως από τη διερεύνησή της δεν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις για τον αρχηγό της Αστυνομίας. Και αυτό, χωρίς καν να έχει κληθεί να καταθέσει ο Κώστας Βαξεβάνης ή οποιοσδήποτε άλλος δημοσιογράφος του HOT DOC, το οποίο αποκάλυψε την υπόθεση!
Ο κ. Πούλιος σε έγγραφο του προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σημειώνει ότι «πρέπει να σημειωθεί ότι ουδόλως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφία οποιαδήποτε πράξη η παράληψη του αρχηγού της Αστυνομίας»
Αξίζει να σημειωθεί  ότι στην υπόθεση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. ακολουθήθηκε μεθόδευση από τον ίδιο τον Νίκο Παπαγιαννόπουλο ο οποίος ζήτησε στις  19 Δεκεμβρίου από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου να γίνει έρευνα για την υπόθεση. Στις 20 Δεκεμβρίου η εισαγγελέας Ευτέρπη Γκουτζαμάνη διαβίβασε το αίτημά του στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών και αυτός την ίδια μέρα στον Παναγιώτη Πούλιο για να ερευνήσει την υπόθεση. Εκείνος, χωρίς να καλέσει κανέναν μάρτυρα για το σκέλος που αφορά τις ευθύνες του αρχηγού, κατέληξε στο απαλλακτικό συμπέρασμα το οποίο και διαβίβασε στη Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Σχολιάζοντας τις πληροφορίες αυτές, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως δημιουργούνται μείζονα ερωτηματικά, με δεδομένο ότι πρόκειται για μία υπόθεση που έχει αποκαλυφθεί εδώ και τρεις μήνες και έχει απασχολήσει το πανελλήνιο, ενώ δεν έχει υπάρξει κάποια δημόσια τοποθέτηση διάψευσης από την πλευρά του αρχηγού της Αστυνομίας για το θέμα.

Ποιος είναι ο εισαγγελέας Παναγιώτης Πούλιος

Ο κ. Πούλιος, ο οποίος απαλλάσσει τον αρχηγό της Αστυνομίας στην υπόθεση των μεταναστών,  είναι ο ίδιος εισαγγελέας που στην υπόθεση της προμήθειας του γεωγραφικού συστήματος της ΕΥΠ το οποίο είχε χαρακτηριστεί, από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή  ως σκάνδαλο είχε κάνει απαλλακτική πρόταση για τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας που φαίνεται να το είχαν προμηθεύεται χωρίς να χρειάζεται.
Ο Παναγιώτης Πούλιος ωστόσο έπρεπε να έχει αυτόεξαιρεθεί από αυτή την υπόθεση,  αφού στο παρελθόν είχε υπηρετήσει στην ΕΥΠ, μαζί με τους εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο υπαλλήλους. Μάλιστα, τον κ. Πούλιο είχε διορίσει στην ΕΥΠ ο Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ στην υπόθεση του γεωγραφικού συστήματος την οποία εξέταζε ο Παναγιώτης Πούλιος, δικηγόρος των κατηγορουμένων ήταν ο γιος του πρώην υπουργού της ΝΔ. Παρά την πολύπλοκη διαδικασία που έπρεπε να τον οδηγήσει σε αυτοεξαίρεση, ο κ. Πούλιος είχε κάνει αθωωτική πρόταση γα τους υπαλλήλους της ΕΥΠ την οποία δεν αποδέχθηκε το δικαστικό συμβούλιο το οποίο  τους παρέπεμψε σε δίκη. 


Aκούστε τον Βαξεβάνη στο Κόκκινο:http://stokokkino.gr



Από: www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: