ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.14

Το Ποτάμι, οι “ξένοι παράγοντες – χρηματοδότες”, ο κύριος Τέλλογλου και η Carlyle.

τελλογλου ποταμι

Προ ημερών ο κύριος Νίκος Δήμου, στέλεχος του “Ποταμιού” έκανε μία αποκάλυψη – βόμβα που κάποιοι προσπαθούν να μπαλώσουν. Ότι το “Ποτάμι” έχει έλθει σε επαφή με “ξένους παράγοντες – χρηματοδότες” έχοντας μάλιστα καταλήξει σε συμφωνία που “δεν μπορούσε να αποκαλύψει”. Το πράγμα θα μπορούσε να φαντάζει φαιδρό, αφού ένα πολιτικό σχήμα με στοιχειώδη σοβαρότητα δεν κρατά “μυστικά” ούτε εκτοξεύει παρόλες τύπου “ξέρετε, έχουμε τα φράγκα αλλά δεν σας λέμε από που, διότι οι ΕΛ έχουν ζητήσει ανωνυμία”.

Εδώ όμως υπάρχει ένα ενδιαφέρον στοιχείο, που βεβαίως μπορεί να είναι και “δαιμονική” (σαν την χρηματοδότηση των νεφελίμ) σύμπτωση. Στο Protagon του κυρίου Θεοδωράκη (Ποτάμι) υπάρχει ένα άρθρο του κυρίου Τέλλογλου (Ποτάμι) που θα μπορούσε να θεωρηθεί “διθυραμβικό” για την άμοιρη εταιριούλα Carlyle που για πολλούς είναι το μακρύ χέρι ισχυρών κύκλων της Ουάσιγκτον. Ο κύριος Τέλλογλου μας ενημερώνει λοιπόν, πως η δύστυχη Carlyle έπεσε θύμα του προφυλακισμένου βιομήχανου Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, επειδή – λέει – ο ισολογισμός της Νεοχημικής “βελτιώθηκε” τεχνητά κατά 32 εκ. Ευρώ! Γι’ αυτόν τον “σοβαρότατο” λόγο, η Carlyle έχει καταθέσει αίτηση αποζημίωσης στην δικαιοσύνη! Δηλαδή, οι δύστυχοι και εύπιστοι καρχαρίες, έπαιξαν (και έχασαν) σχεδόν 1 δις σε ανώνυμη εταιρεία, επειδή αυτή είχε βελτιώσει τον ισολογισμό της κατά 32 εκ. Λείπει το μαντήλι για να κλάψουμε. Όλα αυτά την στιγμή που ο Λαυρεντιάδης έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης, καθώς όπως υποστηρίζουν οι συνήγοροι του βρίσκεται ένα βήμα πριν τον θάνατο.  Ένας θάνατος βεβαίως, που ως αποτέλεσμα θα έχει να λείπει από την εκδίκαση της υπόθεσης ο βασικός μάρτυρας, οδηγώντας φυσικά στο κουκούλωμα. Αλλά υπάρχει και το λεπτό σημείο με το οποίο δυστυχώς μόνο εμείς ασχολούμαστε και πραγματικά είναι άξιο απορίας. Η ταμπακέρα.

Τα 160 εκατομμύρια της Ελβετίας, που ενώ ο Λαυρεντιάδης προτίθεται να επιστρέψει, κανείς δεν τα αγγίζει. Την ώρα που τα δημόσια ταμεία είναι άδεια. Είδαμε μάλιστα και το επίσης περίεργο με την εγγύηση των 100 εκ. που ζητήθηκε από τον επιχειρηματία, αλλά “όχι από αυτα τα 160 εκ”! Γιατί;

Μήπως γιατί η Carlyle εφ’ όσον “δικαιωθεί” έχει βλέψεις σε αυτά τα χρήματα; Και αν ναι, τι δουλειά έχουν Έλληνες “λειτουργοί”, αντί να προασπίζουν το Ελληνικό δημόσιο να καίγονται για τα συμφέροντα μίας πολυεθνικής;

Την στιγμή μάλιστα που ο μεγαλοαπατεώνας Κυριακίδης σύμφωνα με την αποκάλυψη της Real News είναι ο κάτοχος του επίμαχου λογαριασμού έναντι των Ελβετικών αρχών αλλά περιέργως έχει φτερουγίσει, παρέα με τον γιό του, την δικηγόρο Ελενη Σκούρα (που άνοιξε τον λογαριασμό) και τον σύζυγο της Περικλή Λιβα; Είναι τόσο άχρηστες οι Ελληνικές αρχές και δεν μπορούν να εντοπίσουν 4 άτομα “αμαχους” τόσους μήνες; Αφού βεβαίως τον άφησαν να φύγει σαν κύριος όπως κάθε καλό βαλιτσοφόρο σε αυτή την χώρα;

Τρομερές συμπτώσεις. Όπως επίσης και το ότι ο κύριος Τέλλογλου υπήρξε εργαζόμενος σε επιχείρηση όπου μέτοχοι ήταν Ο κύριος Κυριακίδης, ο υιός και η κυρία Σκούρα.

Όπως επίσης ότι εκδότες που έλαβαν τεράστια ποσά δια χειρός Κυριακίδη δίνουν σε δημοσκοπήσεις των εντύπων τους διψήφια ποσοστά στο Ποτάμι.

Όπως επίσης το ότι ο Λαυρεντιάδης συνελήφθη μετά από “περίεργο” δημοσίευμα των ΝΥΤ που ενέπλεκαν τον επιχειρηματία στην Λίστα Λαγκάρντ με τον κολοσσιαίο λογαριασμό των… 60 χιλιάδων δολλαρίων, την ώρα που είχε δεσμευμένα στην Ελβετία 160 εκ. Ευρώ! Περιέργως και το δημοσίευμα δεν έκανε την παραμικρή νύξη για την επιχειρηματική συναλλαγή Λαυρεντιάδη – Carlyle, παρότι ήταν η μεγαλύτερη στην καριέρα του.

Παρά τα όσα έχουν γραφτεί για την Carlyle, όπως το ότι φερόταν να προσέφερε εκατομμύρια για αρχεία των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, εμείς δεν θα τολμήσουμε να πούμε ότι υπάρχουν λειτουργοί στην Ελλάδα που δρουν “κατά παραγγελία”.

Θεωρούμε δεδομένο ότι και ο κύριος Τέλλογλου ασχολήθηκε με τον πόνο της πολύπαθης αυτής εταιρείας από καθαρά ειδησεογραφικό ενδιαφέρον.

Υπάρχει και πάντα το δεδομένο οι Κυριακίδης και υιός και το ζεύγος Σκούρα να μην φυγαδεύθηκαν από επίορκους, αλλά να απήχθησαν από το διαστημόπλοιο των ΕΛ, της πατριωτικής οργάνωσης που πιθανότατα να κρύβεται και πίσω από την χρηματοδότηση του “Ποταμιού”. Γι’ αυτό και ο κύριος Δήμου δεν μπορούσε να μιλήσει ανοιχτά για τους “ξένους παράγοντες – χρηματοδότες”.

ΥΓ. Παιδιά, μην μας “σκοτώσετε” κι’ όλας, χιούμορ κάνουμε.
Α. Νοταράς

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: