ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.14

Ο Β.Πούτιν βάζει τέλος στα σενάρια: "Δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στην υπόλοιπη Ουκρανία"


Ιδιαίτερα επιθετικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν για τον τρόπο με τον οποίο η Δύση και κυρίως οι ΗΠΑ ασκούν την διπλωματική τους πολιτική, έναντι της Ρωσίας καθώς υποστήριξε ότι «οι δυτικοί με επικεφαλής τις ΗΠΑ ασκούν βία κατά κυρίαρχων κρατών, αγνοούν το
Συμβούλιο Ασφαλείας, φτιάχνουν και διαλύουν συμμαχίες».

«Οι εταίροι μας της Δύσης με επικεφαλής τις ΗΠΑ προτιμούν να μην καθοδηγούνται από το διεθνές δίκαιο στις πολιτικές τους, αλλά με τον κανόνα του όπλου. Πιστεύουν ότι είναι εκλεκτοί και ότι μπορούν να αποφασίζουν για τη μοίρα του κόσμου» τόνισε.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι δεν θα επιδιώξει ποτέ να αρχίσει μια αντιπαράθεση με τη Δύση, όμως θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά της.

Τόνισε ότι οι δυτικές προσπάθειες εκφοβισμού της Ρωσίας με κυρώσεις θα θεωρηθούν επιθετική πράξη και η Μόσχα θα απαντήσει.

«Μερικοί δυτικοί πολιτικοί μας φοβίζουν όχι μόνο με κυρώσεις, αλλά και με την προοπτική επιδείνωσης των εσωτερικών προβλημάτων. Θα ήθελα να ξέρω τι εννοούν» δήλωσε. «Θεωρούμε τέτοιες δηλώσεις ανεύθυνες και προφανώς επιθετικές και θα απαντήσουμε καταλλήλως» πρόσθεσε.

Επίσης ξεκαθάρισε ότι η Ρωσία δεν επιθυμεί τον διαμελισμό της Ουκρανίας. «Έχουμε ήδη σεβαστεί την εδαφική κυριαρχία της Ουκρανίας. Μην πιστεύετε εκείνους που υποστηρίζουν ότι η Ρωσία θα προχωρήσει και σε άλλες περιοχές (της Ουκρανίας)» τόνισε θέτοντας ένα τέλος στην φιλολογία περί επέκτασης της ρωσικής κυριαρχίας και στην ανατολική Ουκρανία.

Δεν είπε βέβαια τι σκοπεύει να κάνει με την Υπερδνειστερία, η οποία είναι μια περιοχή μεταξύ Μολδαβίας και Ουκρανίας, η οποία έχει αναγνωριστεί από την Ρωσία ως ανεξάρτητο κράτος, αλλά όχι από την Δύση. Αν ζητήσει να ενωθεί με την Ρωσία τι θα πράξει η Μόσχα;

Στην ομιλία του κατά την υπογραφή της ένωσης με της Κριμαίας με την Ρωσία ο Βλαντιμίρ Πούτιν ενώπιον των δύο σωμάτων του κοινοβουλίου, των κυβερνητών και των μελων της ρωσικής κυβέρνησης το πατριωτικό ύφος πατριωτισμού και ο έντονος αντιδυτικό τόνος ήταν ισχυρά στοιχεία.

«Η Δημοκρατία της Κριμαίας θεωρείται ενωμένη με τη Ρωσική Ομοσπονδία από την ημερομηνία υπογραφής της συμφωνίας» ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Είχε προηγηθεί αργά το βράδυ της Δευτέρας η υπογραφή από τον Πούτιν διατάγματος βάσει του οποίου η Ρωσική Ομοσπονδία αναγνωρίζει την Κριμαία ως «κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος».

Νωρίτερα, μιλώντας στο ρωσικό κοινοβούλιο ο Πούτιν τόνισε ότι η Κριμαία ήταν πάντα μέρος της Ρωσίας.

«Στην καρδιά των ανθρώπων, η Κριμαία ήταν πάντα μέρος της Ρωσίας» είπε και προέτρεψε τους βουλευτές να στηρίξουν την προσπάθεια της Κριμαίας να χωριστεί από την Ουκρανία και να ενταχθεί στη Ρωσία.

«Θα ήμασταν προδότες εάν εγκαταλείπαμε τους Ρώσους της Κριμαίας» είπε.

Τόνισε ότι το δημοψήφισμα που έγινε στην Κριμαία έγινε «σε πλήρη συμφωνία με τις δημοκρατικές διαδικασίες και τους διεθνείς κανόνες δικαίου» και πρόσθεσε ότι οι σχέσεις της Ρωσίας με την Ουκρανία βρίσκονται πάντα σε πρώτη προτεραιότητα.

Ανέφερε, επίσης, ότι στη χερσόνησο της Κριμαίας θα υπάρχουν τρεις επίσημες και ισότιμες γλώσσες, η ουκρανική, η ρωσική και η ταταρική.

Οι ηγέτες της Κριμαίας και της Ρωσίας υπέγραψαν συνθήκη για να ενσωματωθεί η Κριμαία στο ρωσικό έδαφος.

O Πούτιν κατηγόρησε τις αρχές της Ουκρανίας ότι ανέβηκαν στην εξουσία πραξικοπηματικά, γεγονός που όπως τόνισε έχει ανοίξει το δρόμο σε «εξτρεμιστές» να καθορίσουν το μέλλον της Ουκρανίας.

«Αυτοί που ήταν πίσω από τα πρόσφατα γεγονότα... προετοίμαζαν ένα πραξικόπημα, άλλο ένα. Σχεδίαζαν να καταλάβουν την εξουσία, να μη σταματήσουν σε τίποτα. Τρομοκρατία, φόνοι, πογκρόμ χρησιμοποιήθηκαν», αποκαλώντας τους «εθνικιστές, νεοναζί, ρωσόφοβους και αντισημίτες».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: