ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.14

Μ***κα Έλληνα, χρεώσου να σώσεις το τραπεζικό σύστημα !!! Επενδυση... πρόκληση της ΕΤΕ !!!


Αυτό δεν είναι σκάνδαλο ? Η ΕΤΕ Εδωσε 303 εκατ. δολάρια για Τούρκικο ουρανοξύστη !  Αφού ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... γιατί τρέχουμε για ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών ? και το κυριώτερο δεν τα επενδύουν στην Ελλάδα !
Η Εθνική Τράπεζα ΕΤΕ της Ελλάδας αγόρασε αντί 303 εκατ. δολαρίων τον μεγαλύτερο ουρανοξύστη της Κωνσταντινούπολης, τον «Κρυστάλλινο Πύργο» (Crystal Tower), σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Hurriyet». 
Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες, τα τελευταία χρόνια, αγοραπωλησίες
εμπορικών ακίνητων στην Τουρκία.
The 170-meters high Crystal Tower, located in Istanbul's Levent district, has a 60,000 m2 area of usage. HÜRRİYET photo
The 170-meters high Crystal Tower, located in
Istanbul's Levent district, has a
60,000 m2 area of usage. HÜRRİYET photo
Ο ουρανοξύστης έχει ύψος 170 μέτρα,είναι ένας από τους τρεις υψηλότερους της Πόλης, έχει 40 ορόφους προορισμένους για γραφεία, έκταση εργασίας 60.000 τετρ. μέτρων και είναι κατασκευασμένος σε σχήμα κρυστάλλου. Ανήκε στον όμιλο Soyak (με κεφάλαια 1.578 εκατ. δολάρια), ο οποίος ασχολείται με αγοραπωλησίες ακίνητων, με επενδύσεις σε έργα και επιχειρήσεις για ενέργεια και μεταλλοκατασκευές.




The National Bank of Greece (NBG), which owns Finansbank in Turkey, bought a 40-story office tower in central Istanbul for $303 million, daily Hürriyet has reported March 18.

Δεν υπάρχουν σχόλια: