ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.14

Ανακοινώθηκαν απολύσεις στη Βουλή!...(σσ νομος της αγορας ειναι πως οταν σου κόβουν χρηματα απολυεις προσωπικό.Που ειναι το περίεργο;)


Με τον πιο άκομψο τρόπο απάντησε ο επιχειρηματίας που διαχειρίζεται το καφενείο της Βουλής στην απόφαση του...
Βαγγέλη Μεϊμαράκη να κόψει τους καφέδες από τις επιτροπές ο οποίος δεν είναι άλλος από τις απολύσεις. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες γυναίκα υπάλληλος η οποία εργαζόταν στο
ταμείο αλλά και σέρβιρε καφέ στις επιτροπές ενημερώθηκε σήμερα το πρωί ότι στο τέλος του μήνα λύεται η συνεργασία της και ότι θα πρέπει να ψάξει για δουλειά. Η αναστάτωση στη Βουλή είναι τεράστια καθώς όλοι πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη απόλυση είναι μόνο η αρχή του κύματος απολύσεων αλλά και μειώσεων μισθού που θα έρθει. Κι όλα αυτά επειδή ο Πρόεδρος της Βουλής αποφάσισε να βάλει τέλος στο προκλητικό κονδύλι των 10.000 ευρώ για καφέδες στις επιτροπές. Με έναν μάλιστα πρόχειρο υπολογισμό για μάξιμουμ 30 καφέδες και 30 μπουκαλάκια νερό ανά επιτροπή η Βουλή είχε φτάσει να πληρώνει περίπου 230 ευρώ...

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: