ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.14

Η φωτογραφία μυστήριο του Άρη Βελουχιώτη που σαρώνει το διαδίκτυο


Η φωτογραφία μυστήριο του Άρη Βελουχιώτη που σαρώνει το διαδίκτυο

69 ολόκληρα χρόνια μετά το θάνατο του Άρη Βελουχιώτη, μια φωτογραφία που δείχνει το κομμένο κεφάλι του, προκαλεί σάλο. Αν επιβεβαιωθεί πως είναι αληθινή, θα πρόκειται για την πρώτη ανφας φωτογραφία του "καπετάνιου" του ΕΛΑΣ μετά τον αποκεφαλισμό του...

Τη φωτογραφία μυστήριο έφερε στο φως το blog xyzcontagion.wordpress.com και όπως αναφέρει είναι η μοναδική καταπρόσωπο εικόνα που αποτυπώθηκε από τον φανοστάτη της πλατείας των Τρικάλων, όπου οι διώκτες του Βελουχιώτη "κρέμασαν" το κεφάλι του.

Ο Άρης Βελουχιώτης αυτοκτόνησε στις 15 Ιουλίου του 1947, λίγες ώρες μετά την απόφαση του ΚΚΕ να τον διαγράψει γιατί είχε διαφωνήσει με τη συνθήκη της Βάρκιζας και ζητούσε να συνεχιστεί ο ένοπλος αγώνας.
Όπως τονίζουν οι διαχειριστές του blog, Κλέων Ιωαννίδης και Βασιλική Μετατρούλου, η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν υπάρχει στη βιβλιογραφία για την Εθνική Αντίσταση, ούτε σε ντοκιμαντέρ ή εικονογραφημένα αφιερώματα. Αυτό που αναφέρουν είναι πως η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε σταλεί γύρω στις 18-20 Ιουνίου 1945 στην εφημερίδα "Ακρόπολη" από τον ανταποκριτή της, με σκοπό να δημοσιευτεί. Όμως ποτέ δε δημοσιεύτηκε και γι’ αυτό από την ημέρα που αναρτήθηκε, στις 17 Φεβρουαρίου, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις σχετικά με το αν είναι γνήσια ή πρόκειται για μια μακάβρια φάρσα. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ xyzcontagion.wordpress.com

καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: