ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.14

Λάθος η απόφαση για επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος

.jpg
Για θανατηφόρο χτύπημα στην ελληνική γαλακτοπαραγωγό αγελαδοτροφία αλλά και στη γαλακτοβιομηχανία παραγωγής φρέσκου ελληνικού γάλακτος από την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος, κάνει λόγο ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας(ΣΕΚ). Όπως αναφέρει, θα οδηγήσει σε αθρόες εισαγωγές υποβαθμισμένης ποιότητας γάλακτος, καταφέροντας ένα ακόμα πλήγμα στο ήδη επιβαρυμένο σήμερα, με 2 δισ. ευρώ, ελλειμματικό ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων και τροφίμων.
Την ίδια ώρα, επισημαίνεται, οι 100.000 περίπου απασχολούμενοι, άμεσα ή έμμεσα με τον τομέα της αγελαδοτροφίας (παραγωγή, εμφιάλωση, διακίνηση γάλακτος), θα έχουν να αντιμετωπίσουν έντονο το φάσμα της ανεργίας και την απαξίωση τεράστιων επενδύσεων που έχουν γίνει στον τομέα. Από την πλευρά της, η «Πρωτοβουλία Αγροτών» σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως είναι θλιβερό για την παραγωγική ανάταξη μιας χώρας, το αρμόδιο υπουργείο Ανάπτυξης να θεωρεί ότι θα επέλθει με την αύξηση των εισαγωγών και την ισχυροποίηση των αλυσίδων λιανικής και των σούπερ μάρκετ.
 Αφού σημειώνει ότι δεν θα υπάρξει ωφέλεια στον καταναλωτή, εκτιμά πως το 1/3 των αγελαδοτρόφων ή διαφορετικά 1.000 αγελαδοτροφικές εκμεταλλεύσεις θα φύγουν άμεσα από το επάγγελμα και ελληνικό γάλα αξίας 100 εκατ. ευρώ θα αντικατασταθεί από εισαγωγής. Η «Πρωτοβουλία» επιρρίπτει ευθύνες και στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς όπως σημειώνει: «όφειλε να αντιπαρατεθεί με το υπουργείο Ανάπτυξης, στη βάση της πραγματικής αιτίας που κρατάει τις τιμές καταναλωτή σε υψηλά επίπεδα. Η βασική αιτία είναι ότι η παστερίωση και κυρίως η διάθεση του γάλατος είναι κατά 100% πιο ακριβή στην Ελλάδα από τον μέσο όρο της υπόλοιπης Ε.Ε.».
ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: