ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.14

Τα μόρια μιας μαντινάδας



(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)


Η ανεργία δεν έμαθε ότι ήρθε η ανάπτυξη και αυξήθηκε κι άλλο.

Με κυνηγάει το wi fi … παντού, όπου και αν πάω, λέω Σαμαράς και ανοίγει το λάπτοπ μόνο του και μάλιστα στην ιστοσελίδα που θέλω. Ήταν να μην δοθεί η εντολή…

Ο κυρ Φώτης άλλαξε την ΔΗΜΑΡ. Στο λογότυπο του κόμματος πρόσθεσε κάτι πολύχρωμες γραμμές. Προφανώς συμβολίζουν τις πολύχρωμες κορδέλες που έβαζε κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Και αν έχετε απορία για το τι θα κάνει στο μέλλον ο κυρ Φώτης να σας βοηθήσω: θα κάνει ότι έκανε και στο παρελθόν.

Ο Ιωαννίδης βιαζόταν να στείλει σπίτι τους μια ώρα αρχύτερα 10 χιλιάδες εργαζόμενους και έβαλε τις φωνές στον Τραγάκη που δεν τον άφηνε να ψηφίσει πρώτος το σχετικό νομοσχέδιο.

Αλλά μην τον αδικούμε. Είχε βάλει στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη μια μπουγάτσα με τυρί να ζεσταίνεται γι΄ αυτό και βιαζόταν.

Παίρνουν ένα σκασμό λεφτά, έχουν δεν ξέρω και εγώ πόσα προνόμια και δεν κρατάν


 ούτε τα προσχήματα… ψεκάστε, ψηφίστε, τους τελειώσατε.

Έχουν και την πίκρα που τους έκοψαν τον τσάμπα καφέ… δείξε λίγη συμπόνια αναγνώστη μου.

Πρέπει να παραδεχθούμε ότι ο σφουγγαράκης τους δικούς του ανθρώπους δεν τους αφήνει παραπονεμένους. Αφού δεν πλήρωσε αυτά που χρωστάει για να βγάλει πλεόνασμα θα το μοιράσει στους ένστολους που τον προστατεύουν (οι μπαλούρδοι με χαρά θα χτυπάν κεφάλια 55χρονων γυναικών) και στους συνταξιούχους που τον ψηφίζουν…

Και μιας και ανέφερα τους μπαλούρδους. Είδα με τα μάτια μου πολίτη – μπαλούρδο. Μάλιστα έγινα περισσότερο παρατηρητικός και διαπίστωσα ότι οι μπαλούρδοι είναι πάρα πολλοί. Και έχω την εντύπωση ότι πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική αύξηση.


Κόμματα και πλεόνασμα

Ειδική μοριοδότηση στον ΑΣΕΠ θα έχει η σύνθεση κολακευτικής μαντινάδας προς τον Αντωνάκη. Σε περίπτωση που η μαντινάδα θα απευθύνεται στον Μπένι τα μόρια θα είναι με μικρή προσαύξηση καθώς πρέπει να σώσουμε το ΠΑΣΟΚ. Για να έχουμε παρέα στο σώσιμο των τραπεζών.


Τι τραβάει και αυτός ο Αρούλης. Από την Μύκονο και το Κολωνάκι στα Σεπόλια… Πόσες θυσίες θα κάνει ακόμα; Τρεις μέρες στην μπανιέρα θα κάτσει για να φύγει η λαϊκίλα από πάνω του!

Κάπου με τούτη την κεντροαριστερά που είναι απόλυτα νεοφιλελεύθερη δεξιά έχω χάσει τον μπούσουλα. Οι 58 έγιναν Ελιά, τους πήρε το ποτάμι και φώναξαν και τον Κώτσο τον βασιλιά… ο Μπένι στην άκρη δεν ξέρει από ποια πόρτα να μπει και ο Μπίστης το πρωί είναι εδώ το μεσημέρι εκεί και το βράδυ ανεξάρτητος…

Αφού αν μαζευτούν όλοι μαζί με δυσκολία θα γεμίσουν ένα πούλμαν γιατί δεν ενώνονται να ξέρουμε ποιους δεν θα ψηφίσουμε;… να τους έχουμε μαζεμένους!

Έτσι να φτιάξουμε τρεις – τέσσερις ομάδες να ξεμπερδεύουμε. Ότι είναι από κεντροαριστερά και προς τα δεξιά το αποφεύγουμε…

Τον ΣΥΡΙΖΑ στην κατηγορία ΔΗΜΑΡ θα τον βάλουμε, ενώ το ΚΚΕ είναι μια κατηγορία μόνο του. Που δεν είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Είναι ΚΚΕ.

Καλά τον έβαλα τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΔΗΜΑΡ αλλά ας κάνω και μια ερώτηση: είναι ακόμα εκεί ή έγινε ΝΔ;

Ελπίζω η ανάπτυξη να μην ερχόταν με το αεροπλάνο που χάθηκε… θα στεναχωρηθεί ο Αντώνης και δεν το θέλω.

100 τρις δολάρια χρωστάνε τα κράτη της γης. Όλα τα κράτη χρωστάνε. Σε ποιους χρωστάνε; Στις τράπεζες.

Και που τα βρήκαν οι τράπεζες αυτά τα λεφτά; Εύκολο είναι: παίρνουν χαρτί και τυπώνουν. Ή ακόμα καλύτερα: πληκτρολογούν νούμερα στους υπολογιστές.

Και σε τι μεταφράζεται όλος αυτός ο αέρας; Σε πείνα, δυστυχία, αυτοκτονίες, πολέμους…

Είναι το τραπεζοκλεπτικό σύστημα, ηλίθιε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: