ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.14

Προ της ενάρξεως της πτώχευσης, η χούντα αποκαθιστούσε τη τάξη των δικαστικών…


ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ 1998  
 — Μια φορά κι΄ έναν καιρό, και όχι στη μακρινή και ξωτική Botsovalia, και πριν την έναρξη των συμποσίων των ΠαγκαλοΠαπαντρέουδων μετά των ΣαμαροΚαραμανλήδων, το πρώτον, πήδηξον στα κοκορέτσια και τα παϊδάκια και στους μέλανας ζωμούς, και προσκάλεσον την άλφα τάξη των δικαστικών, ενεργών τε και συνταξιούχων.
  — Εξήκοντα επτά μασέλες ραγίστηκαν και 666 γουνάκια εξώκοιλαν ένεκα πάχους και εσχίσθη το καταπέτασμα το καταβροχθησμένο και εγένοντο χαψιές 666!!! Και έκτοτε ουδείς εσκέπτετο την της δικαιοσύνης απονομήν, και αναπαύονταν στο Χωνευτικό και στη χέστρα με τα χρυσά τα πόμολα….
  — Κι΄ εβγήκεν ψευδοπροφήτης εις, και νομισματοκόπτης έτερος, και σπαταλοποιός εκάτερος και έκραξαν ομού φοράς τρεις και εκερμάτησαν, φοράς χίλιας δέκα τρεις, εν έτη 1998 τα κάτωθι, με γράμματα χρυσά και αργύρια τριάκοντα.
  — «Aυξάνονται έως 30% οι συντάξεις των δικαστικών λειτουργών, μετά την καθιέρωση του ειδικού μισθολογίου και τον υπερδιπλασιασμό των αποδοχών των εν ενεργεία συνάδελφων τους. H αναπροσαρμογή των αποδοχών των συνταξιούχων δικαστικών, προβλέπεται σε τροπολογία του υπουργού Οικονομικών που κατατέθηκε χθες στη Βουλή και η επιβάρυνση του κρατικού πρϋπoλογισμού ανέρχεται σε 5,5 δισεκατομμύρια δραχμές, καθώς αντίστοιχες αυξήσεις θα λάβουν οι ιατροδικαστές και το προσωπικό του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. (Σελ. 19)
  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ»
   Και απεκοιμήθη έκτοτε η Θεμιστοκλού και εξεχάσθη από τον λαό σύμπαντα ως αυτοσχολασμένη αλλ’  αμοιβόμενη….

by ΜπαρμπαΝίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: