ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.14

Καθηγήτρια γυρνάει την πλάτη στο σύστημα - Συγκλονιστική επιστολή παραίτηση

Την θαραλλέα απόφαση να παραιτηθεί από τη θέση της έλαβε μια καθηγήτρια πληροφορικής από το μουσικό σχολείο Αλίμου, εκφράζοντας τη διαφωνία της με τις απολύσεις των συναδέλφων της αλλά και την ακολουθούμενη εκπαιδευτική πολιτική η οποία, όπως σημειώνει, οδηγεί στην παροχή κακής ποιότητας εκπαίδευσης στους μαθητές.

Η επιστολή παραίτησης
«Δεν μπορώ να συνεχίσω να υπηρετώ στο παρόν εκπαιδευτικό σύστημα διότι διαφωνώ ηθικά, ιδεολογικά και συναισθηματικά με την τρέχουσα εκπαιδευτική πολιτική – στρατηγική που οδηγεί στην
απόλυση συναδέλφους μου, στην υποχρηματοδότηση και εξαθλίωση των εκπαιδευτικών δομών, στην απώλεια αξιοπρέπεια των συναδέλφων μου, στην οικονομική και ηθική εξαθλίωση και τελικά στην παροχή παιδείας κακής ποιότητα στους μαθητές μου ιδιαίτερα στον τομέα της πληροφορικής.Παρακαλώ όπως με αποδεσμεύσετε άμεσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: