ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.14

Δεν πιστεύω τίποτα!Η κυβέρνηση άρχισε τις θριαμβολογίες και το μοίρασμα του πρωτογενούς πλεονάσματος, με την προχώ λογική του "δώσε και σε μένα μπάρμπα". Ο Σα(χλα)μαράς υποσχέθηκε χρήματα στους ένστολους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους ανέργους και τους άστεγους.

Παλιότερα ο Σα(χλα)μαράς ισχυριζόταν ότι από το πρωτογενές πλεόνασμα θα δινόταν το 70% στους πλέον αδικημένους. Χθες ανακοίνωσε πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,9 δισ. Από αυτά θα ενισχύσει τις παραπάνω κατηγορίες με 500 εκ. Αντί του 70% που θα έδινε δηλαδή, θα δώσει το 17%...


Περί θριάμβου μίλησε και ο Στουρνάρας. Η συνεισφορά του Βενιζέλου δεν αναφέρθηκε από κανέναν, με αποτέλεσμα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ να πνέει μένεα. Για να τον ηρεμήσει ο Σα(χλα)μαράς θα συναντηθεί σήμερα μαζί του. Πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι την αρχική ιδέα μοιράσματος του πλεονάσματος την είχε η ΔΗΜΑΡ του μπάρμπα Φώτη.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών που πληρώνουν οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι. Επίσης, κάποια μουσεία θα λειτουργούν ως τις οκτώ το βράδυ. Η είσοδος σε όλα τα μουσεία για τους ανέργους θα είναι πλέον δωρεάν.

Όλα αυτά τα "ωραία", που συνδέονται αποκλειστικά με τις επερχόμενες εκλογές και το φόβο που αυτές δημιουργούν στην κυβέρνηση, προσωπικά δεν μου είπαν κάτι. Γιατί δεν άκουσα να δίνουν κάποιο ποσό για το δωρεάν WiFi σε όλη τη χώρα. Και ο Νοέμβριος δεν είναι μακριά... Εκτός αν γνωρίζει ο Σα(χλα)μαράς ότι τότε δεν θα είναι κυβέρνηση η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: