ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.14

«Air Force» στη μέση του πουθενά, δίπλα στα ανακοινωθέντα…. συντρίμια (αεροσκάφους????)

ΜΑΛΑΙΣΙΑ -ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ 2  — ΣΧΕΤΙΚΑ με το εξαφανισμένο αεροπλάνο, όταν κάποιοι λέγουν μετ΄επιτάσεως «ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ – ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ» μάλλον έχουν δίκιο.

   — Η ΠΙΟ «ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ» ….ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ(;)….

ΜΑΛΑΙΣΙΑ -ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ 1ΜΑΛΑΙΣΙΑ -ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ 3  — Νότια της Σουμάτρα και δυτικά της Αυστραλίας, στη μέση του ωκεάνιου πουθενά, έχουν απισημανθεί κάποια συντρίμια, που πιθανολογούνται ότι πρόκειται για το εξαφανισμένο αεροπλάνο. Ακριβώς στο ίδιο στίγμα, — ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ, είναι και τα COCOS ISLANDS ….. Η δυτική ατόλη έχει ελάχιστους κατοίκους, αλλά διαθέτει ένα αρκετά ευρύχωρο αεροδρόμιο!!!!

— Το αεροδρόμιο αυτό, αναφέρεται στο χάρτη της «Bing Maps» ως… AIR FORCE, έναν τίτλο, ο οποίος χρησιμοποιείται διεθνώς, κυρίως για να υποδηλώσει την…. Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία!!!!


— Cocos Islands – National Jet landing

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣby ΜπαρμπαΝίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: