ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.14

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΛΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΌΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ, ΟΡΘΩΣΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΨΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΑ 500€


Η κυβέρνηση σε μία προσπάθεια να διασωθεί από τη συντριβή των Ευρωεκλογών δίνει 500 ευρώ από το πρωτογενές πλεόνασμα στους ένστολους και στους χαμηλοσυνταξιούχους δύο εβδομάδες πριν ανοίξουν οι κάλπες και έχουν το θράσος κυβερνητικοί παράγοντες να ισχυρίζονται πώς δεν πρόκειται για προεκλογική παροχή.
Μόνο που τα 500 ή τα 200 ευρώ μπορούν να τους γυρίσουν μπούμπερανγκ, αφού έχουν βάλει «μαχαίρι» στους μισθούς και στις συντάξεις και οι απώλειες τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Συνεπώς το ποσό αυτό συνιστά κοροϊδία. Πόσο μάλλον όταν συνεχίζεται η φορολογική λαίλαπα και οι κατασχέσεις λογαριασμός και περιουσιών δίνουν και παίρνουν.
Για τους ενστόλους συγκεκριμένα, το Μέγαρο Μαξίμου έχει ήδη δώσει οδηγίες να καταβληθεί εφάπαξ οικονομική βοήθεια στις 9 Μαϊου, δύο εβδομάδες πριν από τις Ευρωεκλογές.
Η συγκεκριμένη οικονομική βοήθεια αφορά σε 64.000 ενστόλους (αστυνομικούς, λιμενικούς, πυροσβέστες και άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων) με μηνιαίες αποδοχές κάτω των 1.500 ευρώ χωρίς να υπολογίζονται πενθήμερα και νυχτερινά, προκειμένου να διευρυνθεί ο αριθμός των δικαιούχων.
Όσον αφορά στην αποκατάσταση των μισθών και των συντάξεων των ενστόλων, ιδίως μετά την απόφαση που τις έκρινε αντισυνταγματικές, ούτε λέξη δεν έχει ειπωθεί από την κυβέρνηση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: