ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.3.14

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Οι Μνημονιακοί Προδότες της Ελλάδας - και οι τοπικοί μνημονιακοί παραγοντίσκοι (Βίντεο)

Σε δύο μήνες ψηφίζουμε για διοικήσεις τους δήμους. Πολλοί από αυτούς που και πάλι θα προσπαθήσουν να μας παραμυθιάσουν μιλούν για μια "κρίση", "δυσκολία στη ζωή μας", "ανεργία", "στέρηση" και άλλες αναφορές χωρίς να αγγίζουν (ΣΚΟΠΙΜΑ) την αιτία που η χώρα έχει καταρρεύσει και οι Έλληνες ζουν στην εξαθλίωση.(διαβάστε τις φυλλάδες και τα βιογραφικά τους). 
Δεν λένε λέξη για το έγκλημα γιατί ήταν οι ίδιοι που συμμετείχαν στο διαχρονικό πάρτυ των δύο εναλλασσόμενων κομμάτων τόσο στην κεντρική αλλά και στις περιφερειακές εξουσίες. Δεν μιλάνε για μνημόνια, για τρόϊκα και για τη λαμογιά των πολιτικών αλλά και όσων αυτοί κάλυπταν και προωθούσαν (προφανώς και τους ίδιους). Δεν λένε λέξη για το σύστημα πατρωνίας που έχει στραγγαλίσει τα πάντα. Δεν έχουν αντιληφθεί για το σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας που εξυφαίνονταν εδώ και δεκαετίες.
Και πουλάνε το παραμύθι του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ. Ποιοί; οι κολαούζοι του συστήματος διαχρονικά και κατ' εξακολούθηση. Οι ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ !!!!
Και επιχειρούν με παραρολογίες και εκθέσεις ιδεών να εμφανίσουν τους εαυτούς τους ως λύση στα προβλήματα της τοπικής  κοινωνίας ενώ οι ίδιοι  αποτελούν μέρος του προβλήματος.
Σε αγαστή πανομοιότυπη συμπεριφορά παραγοντίσκοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να μας τρελλάνουν με "μεγαλόπνοα" ανεφάρμοστα σχέδια και ατομικά ταξίματα που σκοπό έχουν να ξεχάσουμε (αν είναι δυνατόν) το θεμελιώδες ρεζιλίκι και κατάντια μας για την οποία ευθύνονται διαχρονικά αυτοί οι ίδιοι.
Και βέβαια οι κολοτούμπες που γίνονται βρίσκονται ενταγμένες στην γενική προσπάθεια να φύγουμε από το πολιτικό ζήτημα που μας διέλυσε και να ασχολούμαστε με τον Γιώργο, τον Θανάση, τον Καραγκιόζη, τον ..... που άλλα έλεγαν χθες και άλλα σήμερα. Που μοναδικός τους σκοπός είναι να συσκοτίσουν και να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες. Που καταβάλλουν συγκινητικές προσπάθειες να μας πείσουν πως έχουν μοναδικό στόχο να "σώσουν τον Θερμαϊκό" από τον απέναντι παράγοντα (δεξιοπασόκο) που είναι πιστό αντίγραφό τους.

Σας πήρανε χαμπάρι πολιτευτάκιες παραγοντίσκοι......
Δείτε ένα πολύ καλό βίντεο τώρα για τους ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ.... για να μην μας αποπροσανατολίσουν.


ακτιβιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: