ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.14

Αποκάλυψη – σοκ απο τον Πρετεντέρη: Το Mega δεν είναι πίσω απο το Ποτάμι!



20140318-111825.jpg

Με την γλώσσα της αλήθειας μίλησε χθες ο Γιάννης Πρετεντέρης, στο εκλεκτό πάνελ της Ανατροπής. Κατακεραύνωσε τους συνωμοσιολογους που αναπτύσσουν θεωρίες γύρω απο το “Ποτάμι” του Σταύρου Παπανδρεοδωράκη λέγοντας “κάποιοι συνωμοσιολόγοι αναπτύσσουν θεωρίες ότι δήθεν το Mega κρύβεται πίσω απο το Ποτάμι”…
Και έχει απόλυτο δίκιο! Πρόκειται για ανυπόστατες θεωρίες! Όταν το Mega με τον κεντρικό του παρουσιαστή αναπτύσσει επι μια ώρα συζήτηση για το “Ποτάμι” χωρίς να υπάρχει ούτε ένας εκπρόσωπος του Ποταμιού στο πάνελ, τότε ειναι ξεκάθαρο πως δεν κρύβεται το Mega πίσω απο το Ποτάμι. Το Ποτάμι κρύβεται πίσω απο το Mega.

 olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: