ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.14

Τσίπρας: “Ή ψηφίζουμε Σαμαρά, Μέρκελ, Σόιμπλε ή ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ”

Τσίπρας: «Εμείς στην Αριστερά έχουμε τα δικά μας πλεονάσματα σε αγώνες, σε αλήθειες, σε μάχες»
«Θεωρούμε πράξη ντροπής, πράξη καταισχύνης, πράξη ταπείνωσης του κάθε πολίτη αυτής της χώρας: Από τη μια να αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
«Και από την άλλη να τους πετούν κάποια ψίχουλα, για να εξαγοράσουν όπως φαντάζονται τη στήριξή τους
«Εμείς, η αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε περήφανοι για άλλα πλεονάσματα. Για το πλεόνασμα μας σε αγώνες. Για το πλεόνασμά μας σε αγωνιστές που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για την υπόθεση του λαού. Για το πλεόνασμά μας σε αλήθειες. Για το πλεόνασμά μας στις μάχες κατά των μνημονίων και όσων ανέλαβαν να τα επιβάλουν στη χώρα μας, ντόπιους και ξένους».
Αυτό ανέφερε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στα Ιωάννινα.
«Θεωρούμε πράξη ντροπής, πράξη καταισχύνης, πράξη ταπείνωσης του κάθε πολίτη αυτής της χώρας: Από τη μια να αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
«Και από την άλλη να τους πετούν κάποια ψίχουλα, για να εξαγοράσουν όπως φαντάζονται τη στήριξή τους στην ίδια πολιτική που τους έκλεψε το ψωμί κι έχει σκοπό να τους κλέψει και το τραπέζι και τις καρέκλες και το σπίτι. Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος πολιτικός ξεπεσμός τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους. Πρόκειται για μια πράξη βαθιά ανήθικη, που δείχνει το φόβο τους μπροστά στις κάλπες».
»Ποιον περιμένει άραγε να πείσει για το success story ο πρωθυπουργός, δίνοντάς του μια βδομάδα πριν τη κάλπη δυο- τρία κατοστάρικα;» διερωτήθηκε ο  Αλέξης Τσίπρας.
«Πώς πετάει αυτό το ξεροκόμματο της άγνοιας και της περιφρόνησης στα μούτρα των Ελλήνων, επιχειρώντας έτσι να τους αφαιρέσει το τελευταίο που τους έχει απομείνει – την αξιοπρέπειά τους;
Πώς μεταχειρίζεται τους ένστολους, σαν ανήλικα προς αποπλάνηση;
»Πώς αφού τους καταδίκασε στη φτώχεια, τώρα τους βγάζει στις εκπτώσεις;
»Και πώς αλήθεια ένας άνθρωπος ο οποίος έχει την τιμή να φρουρεί την πατρίδα, μπορεί να δεχτεί ότι τον θεωρεί η ίδια του η κυβέρνηση ανίκανο να φρουρήσει την προσωπική του αξιοπρέπεια;
»Και έτοιμο να κάνει τούμπες μπροστά στον Σαμαρά, στον Βενιζέλο, στον Άδωνι, με μερικά κατοστάρικα εφάπαξ βοήθημα;»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε το πλεόνασμα «δυστυχίας. Τραγωδίας. Ακόμα και αίματος».
«Γιατί εντάξει μάθαμε ότι θα δοθούν τα 500 στους ένστολους. Τα άλλα 2.300 που θα δοθούν μάθατε;
Μη το ψάχνετε.
»Στους δανειστές πάει η μερίδα του λέοντος. Στους τραπεζίτες. Και στους εργοδότες που θα μειωθεί η συμμετοχή τους στην ασφάλιση. Αυτή είναι η αλήθεια».
Αναφερόμενος ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ηπειρος ο κ. Τσίπρας είπε τα εξής:
«Για ποιο success story, όμως, μιλά η κυβέρνηση; Ελάτε κ. Σαμαρά και κύριοι τροΐκανοί εδώ στην Ήπειρο να δείτε το «πρωτογενές πλεόνασμα» και τις επιτυχίες σας.
»Η Ήπειρος με το χαμηλότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ, είναι πρωταθλήτρια στην ανεργία.
»Διαλύθηκαν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που ήταν βασικός ιστός κοινωνικής συνοχής για την περιοχή.
»Η Δωδώνη διαλύθηκε και ξεπουλήθηκε οδηγώντας σε οικονομική ασφυξία τους παραγωγούς.
»Τα προβλήματα ρευστότητας, οι δανειακές υποχρεώσεις δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης στη συνεταιριστική πτηνοτροφία της Ηπείρου.
»Τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ηπείρου, βασικός μοχλός ανάπτυξης, απαξιώθηκαν και απογυμνώθηκαν από ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές.
»Το Πανεπιστήμιο, που φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια λειτουργίας του, δεν ξέρει αν τελικά θα καταφέρει να λειτουργήσει τον 51ο χρόνο του.
»Το ΤΕΙ Ηπείρου ανέστειλε την λειτουργία του μήπως και καταφέρει να προσληφθεί έκτακτο προσωπικό».
Και ο Αλέξης Τσίπρας κατέληξε:
«Ο τόπος έχει ελπίδα. Οι άνθρωποι έχουν ελπίδα. Και η ελπίδα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Το δίλημμα είναι καθαρό και αδυσώπητο: Ή συνεχίζεται η καταστροφή, η παρακμή, η τραγωδία.
»Ή με το ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει η χώρα ριζικά πορεία.
»Ή ψηφίζουμε Σαμαρά, Μέρκελ, Σόιμπλε Ή ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ
»Η αφηνόμαστε στη μοίρα που άλλοι χαράζουν για μας
»Ή σηκωνόμαστε και δίνουμε τη μάχη με την αριστερά.
»Και είμαι βέβαιος ότι θα τη δώσουμε τη μάχη και θα νικήσουμε»
Πληροφορίες από τα  ΝΕΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ......
ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.....
ΓΙ`ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ..........