ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.14

Χρωστάς στην Εφορία;; Το ξεχνάς το "μέρισμα" από το πλεόνασμα!

Διαβάζουμε στο "Κουτί της Πανδώρας"....." Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων θα αναλάβει να εντοπίσει, με βάση τα εισοδήματα του 2012 που δηλώθηκαν πέρυσι, ποιοι πληρούν τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια που θα θέσει η κυβέρνηση, τι ποσό θα λάβουν ανάλογα με την οικογενειακή και οικονομική κατάστασή τους, αλλά και να τα καταβάλει στους λογαριασμούς τους.

Οι δικαιούχοι μπορεί να μην γνωρίζουν καν ότι θα λάβουν το επίδομα, αφού δεν θα χρειαστεί να υποβάλουν αίτηση, καθώς θα ακολουθηθεί μια διαδικασία παρόμοια με εκείνη για την χορήγηση του πετρελαίου θέρμανσης και τα λεφτά θα μπουν αυτομάτως στον λογαριασμό τους, χωρίς να κάνουν κάποια κίνηση οι ίδιοι."

Και η κοινή λογική λέει, ότι τα λεφτά αφού θα πιστωθούν μέσω Taxis Net, θα φανούν στους "κωδικούς" χιλιάδων συμπολιτών μας, που δεν έχουν μηδενικό υπόλοιπο, αλλά οφείλουν στην Εφορία. Εκατοντάδες χιλιάδες, άνεργοι, χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, λόγω αδυναμίας έχουν οφειλές, δηλαδή η κατηγορία που απευθύνεται το "κοινωνικό μέρισμα". Έτσι επί της ουσίας, μάλλον θα έχουμε συμψηφισμό, του ποσού που έχει να λάβει κάποιος, με αυτό που  οφείλει........

Στον βρόντο το "κοινωνικό μέρισμα", για τους περισσότερους δηλαδή, απλά με αυτό τον τ΄ροπο μέρος του πλεονάσματος του 2013, θα μεταφερθεί στα έσοδα του 2014, αυξάνοντας λογιστικά και το πλεόνασμα για το 2014


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: