ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.14

Economist: Ο Πούτιν ισοπέδωσε την υπάρχουσα παγκόσμια τάξη


Παραδοχή ότι η «σιδηρά ευφυΐα» του Ρώσου ηγέτη όχι απλά βάζει δύσκολα αλλά ισοπεδώνει τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών

Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα που είναι σε θέση να αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση και το πράττει, αποτελώντας, όπως σας γράφουμε, αντίβαρο στα σχέδια διοικητικής ένωσης του πλανήτη και διακυβέρνησής του από ένα κέντρο διαχείρισης του παγκόσμιου πλούτου, στον οποίο ανήκουν και τα κοιτάσματα της Ρωσίας που επ’ ουδενί πρόκειται να παραδώσει το Κρεμλίνο.

Αντίθετα οι τελευταίοι χειρισμοί Πούτιν έδωσαν ηχηρό ράπισμα στα μάγουλα των παγκοσμιοποιητών, αναγκάζοντας το Economist, παρότι λοιδορεί φυσικά τον Πούτιν ως δυτικό περιοδικό, να παραδεχτεί πως ο Ρώσος ηγέτης «πάτησε με ένα τανκ την υπάρχουσα παγκόσμια τάξη», βάζοντας στο εξώφυλλό του ανεβασμένο σε ένα τεθωρακισμένο.

Δυστυχώς για τους φίλους της παγκοσμιοποίησης η «παγκόσμια ειρήνη», που μόνο ειρήνη δεν είναι αλλά ένας διαρκής ύπουλος πόλεμος κατά των πολιτών με δάνεια και χαράτσια και τελικό σκοπό την υποδούλωση και την πλήρη παράδοση ατομικών ελευθεριών, θα τα βρει ακόμα πιο σκούρα απέναντι στην ρωσική «σιδηρά ευφυΐα».

Όσοι νομίζουν ότι η Μόσχα αστειεύεται πρέπει να αναθεωρήσουν τα «νομίζω» τους.

Θυμηθείτε ομιλία του Πούτιν από το 2007,  για να καταλάβετε πως από τότε προειδοποιούσε την Δύση να προτιμήσει τον ανταγωνισμό σε έναν πολυκεντρικό κόσμο από την σύγκρουση για την επιβολή ενός κέντρου εξουσίας. Το 2008 «μίλησε» στην Γεωργία και το 2014 στην Κριμαία. Αν χρειαστεί, έπεται και συνέχεια, καθώς η Ρωσία θα απαντά συμμετρικά σε κάθε πρόκληση της Δύσης.

Εξάλλου και σε πολιτικό επίπεδο τα πρώτα ρωσικά αντίποινα στις… κυρώσεις των Η.Π.Α. είναι η απαγόρευση εισόδου στο έδαφός της σε εννέα Αμερικανούς αξιωματούχους και βουλευτές, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να συλληφθούν με ένταλμα σύλληψης που θα αφορά τις 56 χώρες με τις οποίες έχει διμερείς συμφωνίες δικαστικής συνδρομής.

«Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία: σε κάθε εχθρική ενέργεια θα απαντούμε με αντίστοιχο τρόπο», αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.

Πηγή Πυγμή μέσω kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια: