ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.14

Πρωτογενές πλεόνασμα: Απάτη και εμπαιγμός…



Αν και έχει αναδειχθεί και τεκμηριωθεί από πολλούς η φρενοβλαβής ΑΠΑΤΗ της κυβέρνησης για το «πρωτογενές πλεόνασμα», θα σχηματοποιήσουμε και εμείς αυτό το μακάβριο αστείο των δωσίλογων του 4ου Ράιχ, τηλεγραφικά.

Αρχικά να διευκρινίσουμε τούτο:
Όταν κινεζοποιείς τους μισθούς και καρατομείς τις συντάξεις, όταν εφαρμόζεις δικτατορικά μέτρα ανελέητης φόρο-λεηλασίας φεουδαρχικού τύπου, όταν επιβάλλεις δεσμεύσεις κατασχέσεων, αρπαγές ακινήτων και πολλά άλλα, ΤΟΤΕ πράγματι μπορεί να «πετύχεις» πρωτογενές πλεόνασμα:...
Το «πλεόνασμα» από τις στραγγισμένες «φλέβες» της κοινωνίας, από το θάνατο του λαού…

Για τέτοιο πλεόνασμα μιλάει η κυβέρνηση και τέτοιο επιδιώκει να πετύχει: Μακάβριο αστείο και μακάβριος εμπαιγμός μας…

Πάμε τώρα στις «τακτικές» ΑΠΑΤΗΣ αυτού του «μακάβριου αστείου»: Του στρατηγικού στόχου της ολοκληρωτικής εξόντωσης του ελληνικού λαού:

α). Όταν μιλάς για «πρωτογενές πλεόνασμα» και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες ανέρχονται στα 4,36 δις. ευρώ (μεγαλύτερες από το πλεόνασμα που εξαγγέλλεις), αυτό αποτελεί αυθάδεια κοροϊδίας!!!

Αυθάδεια κοροϊδίας εις διπλούν, διότι η κυβέρνηση «καταπίνει» και τη «μαύρη τρύπα» στα Ασφαλιστικά Ταμεία (3 δισ. ευρώ).

Υπάρχει δηλαδή ένα «πλεόνασμα» 3 δισ. ευρώ όταν οι άμεσες και ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου (οι ανωτέρω) υπερβαίνουν κατά πολύ τα 7 δις. ευρώ…

Αυτή η λογιστική των μαθηματικών αλχημειών, της ΑΠΑΤΗΣ και του εμπαιγμού μας, ξεπερνάει κατά πολύ τη λογιστική Μητσοτάκη: 0+0 = 14%

β). Το απόγειο, όμως, της κοροϊδίας και του εμπαιγμού μας είναι το ποσόν του «πλεονάσματος» που θα μοιραστεί στα κατασπαραγμένα και κατά-λεηλατημένα θύματα της κυβέρνησης: Κάθε ένα από αυτά τα θύματα θα πάρει 500 ευρώ ετησίως, ήτοι… 1,5 ευρώ την ημέρα!

Τα ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ανά άτομο (κατά μέσον όρο) είναι 4.400 ευρώ (!) και ο Σαμαράς θα επιστρέψει στα θύματα της κυβερνητικής ληστείας ένα φιλοδώρημα 500 ευρώ, ήτοι… 1,5 ευρώ την ημέρα!!!

Διαβάστε πιο αναλυτικά το ανωτέρω άρθρο του Μπογιιόπουλου.

Αν όλα αυτά δεν αποτελούν πώρωση δολοφονικής αυθάδειας, σχιζοφρένεια ΑΠΑΤΗΣ, ΨΕΥΔΟΥΣ και ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ, τότε οι λέξεις έχουν χάσει κάθε σημασία.

Μας δολοφονούν ψυχρά και μεθοδευμένα και μας εμπαίζουν, χορεύοντας πάνω στα πτώματά μας.

Καιρός να εκραγεί το ΤΕΡΑΣΤΙΟ «πρωτογενές πλεόνασμα» της λαϊκής ΟΡΓΗΣ…


Από resaltomag, μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: