ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.14

Η ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ:Βρήκαν 85 τραπεζικούς λογαριασμούς της Τιμοσένκο σ' όλο τον κόσμο


Επιφανείς βρετανικές τράπεζες βρίσκονται εμπλεκόμενες σε διαμάχη για τραπεζικούς λογαριασμούς της πρώην πρωθυπουργού της Ουκρανίας Yulia Tymoshenko και τις οικογένειάς της.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικήςIndependent, βρέθηκαν 85 τραπεζικοί λογαριασμοί της Tymoshenko και συγγενών της, μετά από έρευνα της εταιρείας Lawrence Graham, με έδρα το Λονδίνο, η οποία και εξουσιοδοτήθηκε από τον διάδοχο της Tymoshenko, που ανετράπη στη συνέχεια Viktor Yanukovych.
Από την έρευνα της Lawrence Graham αξιολογήθηκαν 278 τραπεζικοί λογαριασμοί σε 26 χώρες στους 85 εκ των οποίων βρέθηκε ότι η Tymoshenko και η οικογένειά της ήταν είτε δικαιούχοι ή έφεραν την υπογραφή τους.
Σύμφωνα με την έκθεση 13 τραπεζικοί λογαριασμοί σε χώρες ανά τον κόσμο παραμένουν ανοικτοί.
Στο στρατόπεδο της Tymoshenko υποστηρίζουν ότι η πρώην πρωθυπουργός δεν έχει εμπλακεί σε οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα από τότε που έγινε πολιτικός στις αρχές του 1997.
Το καθεστώς Yanukovych προσέλαβε την Lawrence Graham για να εντοπίσει περισσότερα από 200 εκατ. δολάρια που η πρώην ουκρανική κυβέρνηση ισχυρίστηκε ότι καταχράστηκαν από την Tymoshenko και τον πρώην πρωθυπουργό της Ουκρανίας Pavlo Lazarenko.newmoney.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια: