ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.3.14

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Και η «μουσική» που παίζουν, μόνο ευχάριστα δεν ακούγεται στα αυτιά των κυβερνώντων.
Οι έλληνες αντιδρούν (του εξωτερικού για την ώρα) στο χάλι της χώρας, και όπου δουν πολιτικό και δη υπουργό, είναι να τον φάνε ζωντανό, για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Να μια φρέσκια είδηση….

«Κόλαση στο Imperial College του Λονδίνου με τον Άδωνι – Τον γιουχάισαν και πιάστηκε στα χέρια με Έλληνα φοιτητή (στο διαδίκτυο υπάρχουν οι φωτογραφίες και το βίντεο, όλα αυτά που τα ελληνικά ΜΜΕ αποφεύγουν
να δείξουν).

Ο Άδωνις επιτίθεται σε ακροατή που ήθελε να... από stefanelonikitelo


Adonis Georgiadis στο Λονδίνο από stefanelonikitelo


Adonis Georgiadis 2 στο Λονδίνο από stefanelonikitelo
Με γιουχαΐσματα, φωνές, ειρωνείες και υποτίμηση υποδέχτηκαν τον Αδωνι Γεωργιάδη, οι Έλληνες φοιτητές του Imperial College του Λονδίνου, στους οποίους ο Έλληνας Υπουργός Υγείας, έδωσε διάλεξη για την … Υγεία στα Χρόνια της Κρίσης.
Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο ειδικεύεται στην τεχνολογία, την ιατρική, τις θετικές και τις χρηματοοικονομικές επιστήμες.»
Όπως είπα και πιο πάνω, άρχισαν τα όργανα από το εξωτερικό, και είναι θέμα χρόνου, ελάχιστου, να αρχίσουν και στην Ελλάδα και τότε…..
Το θέμα της διάλεξης πολύ ενδιαφέρον, μόνο που στη χώρα μας η ΥΓΕΙΑ, πήγε περίπατο.
Την έστειλαν οι κατά καιρούς υπουργοί, οι γραμματείς και φαρισαίοι, οι «προμηθευτές», οι φαρμακοβιομήχανοι, οι….
Είναι πάρα πολλοί εκείνοι που ευθύνονται, και να είναι σίγουροι ότι ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, δεν θα τη γλυτώσουν.
Θα πληρώσουν για ΟΛΑ μαζεμένα.
Για τις κομπίνες στην υγεία με τις «προμήθειες» τις υπερχρεώσεις και τα «δωράκια» προς τους αρμοδίους, αλλά και τους αναρμόδιους τους παρατρεχάμενους τα κοράκια, θα πληρώσουν για ΟΛΑ.
Και το κυριότερο, θα πληρώσουν για τη διάλυση της υγείας, για τη θυσία της στο βωμό των όποιων μνημονίων, της όποιας τρόικας.
Ο κόσμος δεν πρόκειται να συγχωρέσει ΤΙΠΟΤΑ, ούτε να δώσει πλέον άλλες ευκαιρίες.
Άλλωστε, είναι γνωστά σε όλους τα παιχνίδια που παίζονται τα τελευταία σαράντα χρόνια και κοστίζουν δισεκατομμύρια στον κοσμάκη.
Παιχνίδια που έχουν να κάνουν με…. «προδιαγραφές» (άλλη πονεμένη ιστορία που γι αυτήν θα φρεσκάρουμε τη μνήμη μας αργότερα) σε προμήθειες υλικών για τα σώματα ασφαλείας, το στρατό, κλπ.
Όλοι θυμάστε τις κατά καιρούς καταγγελίες με στοιχεία από τους καταγγέλλοντες, οι οποίες θάβονται σε χρόνο μηδέν, όπως θάφτηκε και ότι απέμεινε από το «Εθνικό Σύστημα Υγείας».
Είναι το λιγότερο εξοργιστικό, να βλέπεις να βγαίνουν δημόσια οι «καταστροφείς» και να μιλούν , ενώ θα έπρεπε να έχουν αλλάξει χώρα.
Ακόμα και ΤΩΡΑ, πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για παιχνίδια «πλεονάσματος» το οποίο προηλθε από την διάλυση της υγείας και των ασφαλιστικών ταμείων.
Σίγουρα είναι γνώστες του θέματος, και δεν βγήκε και ΚΑΝΕΙΣ να τους διαψεύσει.
Περιμένουμε τη «συνέχεια» των αντιδράσεων που δε θα αργήσει.
Βασίλης Τσούγκαρης

tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: