ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.14

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Παπαδόπουλου-Κουίκ "στο ενικό"

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Παπαδόπουλου-Κουίκ στο ενικό
ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Παπαδόπουλου-Κουίκ "στο ενικό"

Την παρέμβαση του Τέρενς Κουίκ στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό" προκάλεσε η αναφορά του Ανδρέα Παπαδόπουλου στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ως ένα "κόμμα της ανοησίας".
"Στο Ποτάμι υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι. Δεν είναι το ίδιο. Το άλλο είναι ένα κόμμα της ανοησίας, του λαϊκίστικου λόγου" σημείωσε το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, σχολιάζοντας τα όσα είπε λίγο νωρίτερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος. Ο κ. Ντόλιος συνέκρινε το Ποτάμι με τους ΑΝ.ΕΛ. λέγοντας ότι το ένα είναι τηλεοπτικό κόμμα και το άλλο διαδικτυακό.
Παρεμβαίνοντας στην εκπομπή, ο βουλευτής Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ. χαρακτήρισε τη ΔΗΜΑΡ  "κόμμα χαμαιλέοντα" που "ξεκίνησε από Αριστερά, πήγε και έγινε ένα φιλελεύθερο μνημονιακό και κατέληξε να ψάχνεται για να δει αν είναι μεταξύ της Ελιάς ή οτιδήποτε άλλου".
"Είχα πει κάποτε ότι ήταν κόμμα τραβεστί. Αποσύρω εκείνο και λέω ότι είναι ένα κόμμα χαμαιλέων" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ.
"Με βάση τα όσα είπατε με επιβεβαιώνετε. Είστε το κόμμα του λαϊκισμού" απάντησε ο κ. Παπαδόπουλος. 
"Εσείς για τα ψηφαλάκια σας δεν ξέρετε τι πρέπει να είστε σήμερα. Καλή επιτυχία στην καριέρα σας. Ξέρετε να αλλάζετε πολλά χρώματα. Οι χαμαιλέοντες μπορούν να σας δείξουν και πως το κάνουν" ανταπάντησε ο Τέρενς Κουίκ. 

Δείτε το βίντεο από το STAR
 

ενικος

Δεν υπάρχουν σχόλια: