ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.3.14

Πότε θα ανέβουν οι τιμές των ακινήτων; Όλες οι προβλέψεις

Πότε θα ανέβουν οι τιμές των ακινήτων; Όλες οι προβλέψεις
Ως πότε θα συνεχίσουν να πέφτουν οι τιμές των ακινήτων; Πότε θα έρθει η ανάκαμψη στην κτηματαγορά; Πότε θα μειωθεί το «στοκ» των απούλητων διαμερισμάτων και τι θα γίνει με τις αντικειμενικές αξίες;
Απαντήσεις σε πολλά από τα φλέγοντα ερωτήματα, επιχειρήθηκε να δοθούν σε συνέδριο που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής. Δείτε όλες τις απαντήσεις.
Προβλέψεις για την πορεία των τιμών, διατύπωσε μεταξύ άλλων ομιλητών, ο Παναγιώτης Μαυραγάνης, Διευθυντής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της Eurobank Properties. Η βασική του πρόβλεψη, ενσωματώνεται στην ακόλουθη φράση: «Οι τρέχουσες προβλέψεις υποδεικνύουν ότι το 2013, θα είναι η τελευταία χρονιά ύφεσης για την Οικονομία, εφόσον δεν υπάρξει κάποια δομική αλλαγή στην πορεία. Εάν η κτηματαγορά ακολουθήσει τη βελτίωση της οικονομίας από το 2014 και ύστερα, τότε αναμένεται να παρατηρηθεί μείωση αξιών το 2014, σταθεροποίηση το 2015 και αύξηση από το 2016 και ύστερα, ακολουθώντας την πορεία της οικονομίας με μια καθυστέρηση ενός έτος περίπου» Ποσοτικοποιώντας την πρόβλεψη, ο κ. Μαυραγάνης υποστήριξε ότι το 2014, οι τιμές θα εξακολουθήσουν να υποχωρούν με ρυθμό που θα κυμαίνεται από 5,9% έως 9% ανάλογα με το πόσο θα επιβεβαιωθεί το αισιόδοξο ή το απαισιόδοξο σενάριο. Το 2015στην αισιόδοξη εκδοχή, θα υπάρξει ανάκαμψη των τιμών κατά 1% ενώ στην απαιδιόδοξη εκδοχή, η μείωση θα συνεχιστεί με ρυθμό 3,9%. Για το 2016, προβλέπεται αύξηση τιμών η οποί θα κυμαίνεται από 0,9% έως 2,9% Σύμφωνα με την παρουσίαση του κ. Μαυραγάνη:
1. Το διαθέσιμο stock των νεόδμητων κατοικιών σε επίπεδο επικράτειας, ανέρχεται στις 250-270.000
2. Οι μεταβιβάσεις ακινήτων, περιορίστηκαν στις 10.000 όταν το 1997 ήταν 100.000
3. Το 2012, εκδόθηκαν μόλις 9066 νέες οικοδομικές άδειες έναντι 37047 που είχαν εκδοθεί το 1997


fpress

Δεν υπάρχουν σχόλια: