ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.3.14

Η ΑΔΜΗΕ επιβεβαιώνει(?)ότι κλείνουν ενα-ενα τα εργοστάσια της ΔΕΗ;


Ατακτος
Η Μελίτη εδώ κι μήνες είναι κλειστή λόγω πυρκαϊάς, τα Αμύνταιο, το Νότιο Πεδίο πάει κατα διαολου, η πρώτη ύλη γίνεται όλο και πιο ακριβή, με τα χαράτσια στο λιγνίτη και τα “ατυχήματα”όπως του ορυχείο Μαυροπηγής και η προχθεσινή ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ μόνο καθησυχαστική δεν είναι ! Να ακούτε τον Ατακτο όταν σας μιλάει…
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΔΜΗΕ 14/3/2014  :

Αναφορά σε δημοσιεύματα τύπου σχετικά με τη λειτουργία της Μονάδας 4 της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

14.03.2014

Με αφορμή  δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με τη διακοπή λειτουργίας της Μονάδας 4 της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, η ΑΔΜΗΕ Α.Ε. επισημαίνει τα ακόλουθα:
Η ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ως Διαχειριστής του Συστήματος με βάση τις οικονομικές προσφορές (άρθρο 14 του ΚΔΕΣΜΗΕ) που υποβάλλουν οι συμμετέχοντες παραγωγοί και συνεκτιμώντας τα τεχνοοικονομικά δεδομένα τους (άρθρα 21, 51, 54, 55 του ΚΔΕΣΜΗΕ) προβαίνει στην κατάρτιση του Προγράμματος Κατανομής με βάση το οποίο γίνεται η ένταξη σε λειτουργία ή διακοπή λειτουργίας των συμμετεχόντων παραγωγών.
Βασικό στοιχείο της ένταξης ή της μη ένταξης σε λειτουργία μιας μονάδος αποτελεί η οικονομική προσφορά της, που υποβάλλεται με αποκλειστική ευθύνη του παραγωγού και είναι εμπιστευτικού χαρακτήρα. Στην εν λόγω περίπτωση, την ευθύνη του τρόπου υποβολής της προσφοράς της Μεγαλόπολης IV έχει αποκλειστικά η ΔΕΗ.
Ο κάθε παραγωγός είναι αποκλειστικά υπεύθυνος ως προς τη διαμόρφωση της προσφοράς παραγωγής της μονάδος ηλεκτρικής ενέργειας (€/MWh) και φροντίζει για την ορθότητα υποβολής της δήλωσής του με βάση τον ΚΔΕΣΜΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: