ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.14

Πάμε Λουκέτο Live: Πώς ακριβώς θα μοιράσει το πλεόνασμα ο Σαμαράς- Προηγούνται εργολάβοι Δημ. Έργων και οι 300


Επιτέλους! Εφυγε η τρόικα με τα ξενύχτια της και ο Αντώνης Σαμαράς σε διάγγελμα του θα αναφέρει πώς συμφωνήθηκε να μοιραστεί το πρωτογενές πλεόνασμα.
Εννοείται το "Πάμε Λουκέτο Llive" έχει τα ποσοστά και το διάγγελμα του πρωθυπουργού που είναι τα εξής:" Πλεονεσματελληνίδες και Πλεονεσματοέλληνες.

Ήρθε ώρα που περιμένατε όλοι λιμασμένοι . Με εντολή μου και κατόπιν συμφωνίας με την τρόικα θα μοιράςω το πρωτογενές - πρωτοφανές πλεόνασμα για το οποίο κάνατε το σκατό σας παξιμάδι, που το βουτούσαν μετά οι βουλευτές μας στον καφέ.

Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής. Εκτός από αυτά που παίρνατε συνέχεια, γαμώ το κεφάλι μου μέσα ήρθε η ώρα να πάρετε και το πλεόνασμα.
Φυσικά θα επωφεληθούν οι αδύνατοι και αδύναμοι και ασθενέστεροι. Ο Αναλυτικός Πίνακας διανομής πλεονάσματος είναι ο εξής:Εργολάβοι δημοσίων έργων 24%
Υπουργοί - Βουλευτές 24%
Μέγκα 32%
Άστεγοι 0,7%
Άνεργοι πάνω από 6 χρόνια 0,8%
Πολύτεκνοι άνω των 15 τέκνων 0,4%
Μουσείο Ακρόπολης 28%.

Σε καλή μεριά".


www.newsit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: