ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.3.14

PRESS-GR ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Γ. Τράγκας υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΛ


Από τον Γιάννη Δαίδαλο. 
ΜΟΝΟ στο Press-gr

Η απόφαση της κυβέρνησης να θεσπίσει ασυμβίβαστο για όλα τα κόμματα όσον αφορά βουλευτές και υποψήφιους ευρωβουλευτές οδηγεί στο "ξαναγράφιμο" των ευρωψηφοδελτίων αφού εν ενεργεία βουλευτές το ξανασκέφτονται.

Ειδικά στους Ανεξάρτητους Έλληνες μόνο ο Νότης Μαριάς από τους βουλευτές δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση. Μάλιστα επανέρχεται ισχυρή η πιθανότητα να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΛ ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Με τα νέα δεδομένα θεωρείται ένα από τα φαβορί για την εκλογή. Ήδη βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες σε ανοικτή γραμμή για το θέμα αυτό με τον Πάνο Καμμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: