ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.14

Οι "Δημοκράτες" της Δύσης έριξαν το "Ρωσία τώρα" στο youtube


"Αυτός ο λογαριασμός έχει τεθεί σε αναστολή εξαιτίας επαναλαμβανόμενων ή σοβαρών παραβάσεων της Πολιτικής του YouTube σχετικά με το ανεπιθύμητο περιεχόμενο, την παραποίηση, το παραπλανητικό περιεχόμενο ή εξαιτίας άλλων παραβάσεων των Όρων Παροχής Υπηρεσιών".
Από την πολύ "δημοκρατία" που διακατέχει τη Δύση και, προφανώς, στα πλαίσια των "κυρώσεων" φίμωσαν την άποψη των Ρώσων στο you tube.
To "Η Ρωσία Τώρα" είναι ειδησεογραφικό και πολιτισμικό εργαλείο των Ρώσων, που παράγει ειδήσεις σε πολλές γλώσσες.
Και στα ελληνικά: Η Ρωσία τώραΣε αυτόν τον σύνδεσμο  μπορείτε να δείτε στο facebook (πριν κατεβάσουν το λογαριασμό) το είδος του "ανεπιθύμητου" και "παραπλανητικού" περιεχομένου.
(Μην ανησυχείτε, όμως. Έμειναν αρκετές "ελεύθερες" φωνές να προπαγανδίζουν το επιθυμητό, για τη δύση, περιεχόμενο τους. Καθώς, επίσης, και άφθονο πορνογραφικό υλικό για τον σεξουαλική, ηθική και πνευματική "ανύψωση" μας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: