ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.14

Ευρωεκλογες 2014: Οι πολίτες έφτυσαν κατάμουτρα το Σαμαρά και το Βενιζέλο



Το μήνυμα των ευρωεκλογών είναι σαφές: Οι περισσότεροι πολίτες έφτυσαν κατάμουτρα τα μνημονιακά κόμματα που υπερ-προστατεύτηκαν σκανδαλωδώς από το διαπλεκόμενο σύστημα των μεγαλοεργολάβων που κατέχουν κυρίαρχα ΜΜ’Ε’. 

Ωστόσο, τα κυρίαρχα ΜΜ’Ε’ θα επιχειρήσουν να υποβαθμίσουν την ήττα των μνημονιακών. Θα δώσουν προτεραιότητα στα προπαγανδιστικά μηνύματα που προωθούν την ιδεολογία τηςκυρίαρχης τάξης που απαιτεί «σταθερότητα», δηλ. δουλική υπακοή στην Τρόικα και απo-φασιστική εφαρμογή των μνημονίων. Και θα επιδιώξουν, εφαρμόζοντας όλες τις τεχνικές, την εκούσια συμμόρφωση του δέκτη προς τον πομπό.

(κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση )

Αναλυτές, πολιτικοί επιστήμονες, οικονομολόγοι, επικοινωνιολόγοι κτλ. θα επιστρατευθούν προκειμένου να μολύνουν το σημασιολογικό περιβάλλον. Έτσι η υποτελής τάξη θα αποκλειστεί αμέσως από εναλλακτικούς τρόπους θεώρησης των αποτελεσμάτων. Θα εξαναγκαστεί να δεχτεί μόνο μία εκδοχή• την εκδοχή της κυρίαρχης τάξης.

Κοντολογίς, αλίμονο στους πολίτες που έχουν ακόμα ως μοναδική πηγή πληροφόρησης τα διαπλεκόμενα – κυρίαρχα ΜΜ’Ε’. Αλίμονο στους πολίτες που δεν ξέρουν πώς να πληροφορούνται μέσα από το Διαδίκτυο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: