ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.14

Εκνευριστικά προβλέψιμοι


Του Καρτέσιου
Στις 4 Μαΐου είχα γράψει για τον… πολύφερνο γαμπρό που άκουγε στο όνομα «Ερρίκος Ντυνάν». Μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση όπως έγραφα τότε ότι «Το «Ερρίκος Ντυνάν» διεκδικείται από το «Ιατρικό Αθηνών» του Αποστολόπουλου, το «Υγεία» που ανήκει στον όμιλο της MIG, το πολυμετοχικό «ΙΑΣΩ», το «Μετροπόλιταν» του οποίου βασικοί μέτοχοι είναι ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος και ο επιχειρηματίας Β. Θεοχαράκης και η «Ευρωκλινική» συμφερόντων της Global Finance του Αγγέλου Πλακόπητα. Τον διαγωνισμό για το «Ερρίκος Ντυνάν» ανέλαβε η Τράπεζα Πειραιώς καθώς είναι ο βασικός πιστωτής του Ιδρύματος. Η Τράπεζα Πειραιώς, όμως, δεν ήταν εξ αρχής πιστωτής του «Ερρίκος Ντυνάν», αλλά έγινε από τη στιγμή που ανέλαβε το δάνειο που είχε πάρει το «Ερρίκος Ντυνάν», ύψους 96 εκατομμυρίων, από τη Marfin Popular Bank στην Κύπρο. Και τώρα ας ξαναδούμε ποιοι διεκδικούν το «Ερρίκος Ντυνάν».  Το «Υγεία» που ανήκει στον όμιλο της MIG κτλ, κτλ…».

Πώς γίνεται, λοιπόν, ο κυνηγημένος στην Κύπρο Βγενόπουλος να μπορεί να διεκδικεί το καλύτερο νοσοκομείο στην Ελλάδα – πρωτιά μαζί με το Ωνάσειο στον τομέα υποδομών και μηχανημάτων – από την τράπεζα που εξαγόρασε την κατεστραμμένη του τράπεζα στηριζόμενη στις πλάτες της ανακεφαλαιοποίησης που εμείς πληρώσαμε;
Να όμως που σε αυτό το Μπουρδελιστάν ΟΛΑ γίνονται. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του “Ερρίκος Ντυνάν” αποφάσισε ομόφωνα την ανάθεση στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ των υπηρεσιών διαχείρισης παρόχου υγείας δευτεροβάθμιας φροντίδας, για το Νοσοκομείο που λειτουργεί με τον ομώνυμο διακριτικό τίτλο”.
Από την πλευρά του, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία αναλαμβάνει και επισήμως “την διαχείριση υπηρεσιών υγείας του ‘Ερρίκος Ντυνάν’ μη – κερδοσκοπικού Κοινωφελούς Ιδρύματος, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ του Ιδρύματος”.
Σάλλας κερνάει, Βγενόπουλος πίνει. Ούτε ανάγκη από προσχήματα δεν έχουν πλέον. Κι εσύ ψόφα σ’ ένα γκισέ τράπεζας εκλιπαρώντας να μη σου κατάσχουν το σπίτι ή να σου δώσουν δάνειο για να χειρουργηθείς στο «μη – κερδοσκοπικό Κοινωφελές Ίδρυμα». Από τη ζημιά βγάζουν κέρδος, μαλάκα μου, που πας και ψηφίζεις σταθερότητα.
Ανάρτηση από: http://kartesios.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: