ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.5.14

Πέφτει πολύ γέλιο με τον …ανασχηματισμό-Τα πρώτα ονόματα


 Megaro-Maximou111

Τελικά στο Μαξίμου δεν έχουν το θεό τους. Ετοιμάζονται να βάλουν περισσότερο ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση! Αυτό είναι το μήνυμα άραγε που πήραν από την κάλπη και θέλουν να κάνουν και νέο δώρο στο Βενιζέλο; Που ζουν αυτοί οι άνθρωποι τελικά; Σας γράφουμε μερικά από τα σενάρια που

κυκλοφορούν έτσι για να είμαστε και εμείς …in.
Ο ανασχηματισμός θα ξεκινήσει από το υπουργείο Οικονομικών με τον Γιάννη Στουρνάρα να αποχωρεί από τη θέση του. Τα ονόματα που φέρονται να είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του είναι οι Σταύρος Παπασταύρου και Χρύσανθος Λαζαρίδης, χωρίς να αποκλείονται και οι εκπλήξεις. Ωστόσο, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και το μήνυμα που έστειλαν οι Ελληνες πολίτες δεν διευκολύνει αυτή την τοποθέτηση αφού, σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, «πρέπει να μπει υπουργός Οικονομικών κάποιος με πολιτικό προφίλ και απήχηση στην κοινωνία».
Χατζηδάκης, Αδωνις ανασχηματίζονται -Μόσιαλος έρχεται;
Αρκετοί είναι όμως και οι υπουργοί για τους οποίους υπάρχουν εισηγήσεις για απομάκρυνση τους από την κυβέρνηση. Μάλιστα το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ζητήσει την αντικατάσταση του Κωστή Χατζηδάκη στο υπουργείο Ανάπτυξης, αφού του καταλογίζουν «τυφλή υπακοή στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ η οποία έκανε ζημιά στην εικόνα της κυβέρνησης». Παράλληλα τα πολλά ανοικτά μέτωπα στο χώρο της Υγείας φαίνεται πως θα δείξουν και την έξοδο από την κυβέρνηση στον Αδωνι Γεωργιάδη με τα σενάρια να θέλουν αντικαταστάτη του τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Παπανδρέου, Ηλία Μόσιαλο.
Τι θα γίνει με τον Βρούτση
Αλλαγή φρουράς αναμένεται να γίνει και στο υπουργείο Εργασίας με τον Γιάννη Βρούτση να αποχωρεί. Την έξοδο από το κυβερνητικό σχήμα αναμένεται να δουν και οι Αθανάσιος Τσαυτάρης από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος από το υπουργείο Παιδείας, τόσο εξαιτίας της εμπλοκής του στη μάχη των δημοτικών εκλογών, όσο και στα προβλήματα που αντιμετώπισε και δεν κατάφερε να διαχειριστεί αποτελεσματικά στο μέτωπο των πανεπιστημίων.
Ο Αρης θέλει το Πολιτισμού
Αλλαγή θα υπάρξει και στο υπουργείο Πολιτισμού με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος τονίζει πως δεν έχει ολοκληρώσει το έργο του, να αποχωρεί και τα καθήκοντα του να τα αναλαμβάνει ο Αρης Σπηλιωτόπουλος που παραιτήθηκε από βουλευτής για να δώσει τη μάχη της αυτοδιοίκησης. Σε αυτό το πλαίσιο αναμένται να αξιοποιήθουν και οι Γιώργος Κουμουτσάκος και Σταύρος Καλαφάτης.
Ο Λοβέρδος στην κυβέρνηση
Εκτός όμως από τις αντικαταστάσεις θα υπάρξουν και εσωτερικές μετακινήσεις στην κυβέρνηση. Συγκεκριμένα ακούγεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μετακινηθεί στο υπουργείο Υγείας, με πιθανότερο αντικαταστάτη του τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος όμως φέρεται να επιθυμεί να αναλάβει το υπουργείο Ανάπτυξης.
Δένδιας-Αθανασίου ανασχηματίζονται
Δεν αποκλείεται επίσης ο πρωθυπουργός να προχωρήσει και στη μετακίνηση κορυφαίων υπουργών όπως ο Νίκος Δένδιας από το Προστασίας του Πολίτη -ακούγονται ψίθυροι για το Ανάπτυξης-, που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τη Χρυσή Αυγή, αλλά και ο Χαράλαμπος Αθανασίου από το Δικαιοσύνης.



olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: