ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.5.14

“Επίθεση αγάπης” από την κυβέρνηση μετά τα αποτελέσματα της κάλπης – Μειώνουν την έκτακτη εισφορά, αλλά τα εκκαθαριστικά της εφορίας … καίνε


1- Σχέδιο για μείωση της αλληλεγγύης από το Φθινόπωρο
- Μίνι ρύθμιση για τα χρέη στην εφορία σε 48 δόσεις
- Στο τραπέζι με την τρόικα η μείωση του ΦΠΑ και σε άλλες κατηγορίες και ο φόρος στο πετρέλαιο
- Τα σχέδια για να μην … ρίξουν την κυβέρνηση οι φόροι

Τα εκκαθαριστικά της εφορίας που έχουν αυξημένους ως και κατά σχεδόν 1.000 ευρώ φόρους για όλους θα προκαλέσουν οργή στο σύνολο των πολιτών που θα δουν τη φορολογία τους ακόμη και να διπλασιάζεται σε κάποιες περιπτώσεις.
Με τους φόρους να πλήττουν κυρίως το μεσαίο εισόδημα, τους γνωστούς και ως νοικοκυραίους για τα κόμματα εξουσίας, αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες στην κυβέρνηση αναζητείται λύση που δεν θα έχει εξαμβλωματικό χαρακτήρα όπως το κοινωνικό μέρισμα ή τα επιδόματα.
Ο πολλαπλασιασμός των φόρων ειδικά στο επίπεδο της ακίνητης περιουσίας, αλλά και ο διπλασιασμός των φόρων για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες αναμένεται να προκαλέσει νέο κραχ στις σχέσης κυβέρνησης ψηφοφόρων.
Μόνο τα χαμηλά εισοδήματα θα έχουν κάποια φοροελάφρυνση, όμως αυτό δεν αρκεί.
Έτσι ζητείται λύση που θα δώσει μια κάποια ανάσα στο σύνολο του πληθυσμού. Μικρή έστω αλλά εμφανής και μάλιστα στο μηνιαίο εισόδημα.
Αυτή η λύση δεν είναι άλλη από την έκτακτη εισφορά η οποία θεωρείται δεδομένο ότι θα επεκταθεί άλλα δύο χρόνια ωστόσο θα επιχειρηθεί από το Οικονομικό επιτελείο να μην είναι στα σημερινά επίπεδα. Να είναι σαφώς μειωμένη δηλαδή ώστε κάθε μισθωτός και κάθε συνταξιούχος να δουν σαφή αύξηση στο μηνιαίο εισόδημά τους καθώς θα είναι μικρότερη η αυτόματη παρακράτηση που γίνεται.
Ταυτόχρονα θα επιχειρηθεί να υπάρξει και μείωση και στην εισφορά που πληρώνουν όσοι χρησιμοποιούν μπλοκάκια και που στην πλειοψηφία των εργαζόμενων το ποσό αυτό ισούται με ένα μηνιάτικο…
Το δεύτερο επίπεδο στο οποίο θα κινηθεί η διαπραγμάτευση με την τρόικα θα είναι ο ΦΠΑ. Πρώτος στόχος η παγιοποίηση του φόρου στην εστίαση στο 13% αλλά και η μείωσή του σε ήδη πρώτης ανάγκης ώστε να υπάρξει μια μικρή μείωση και των τιμών.
Το τρίτο πακέτο περιλαμβάνει τα καύσιμα όμως εδώ το ποσοστό επιτυχίας απέναντι στην τρόικα είναι μικρό.
Η επιστροφή του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης στο παλιό καθεστώς θα πρέπει να θεωρείται απίθανη και έτσι μάλλον θα πρέπει να μιλάμε για κάποια μικρή μείωση. Ωστόσο τα ποσά είναι μεγάλα και ανάλογη θα πρέπει να αναμένεται σε αυτή την περίπτωση και αντίδραση της τρόικας.
Παράλληλα θα τρέξουν έμμεσες ελαφρύνσεις, όχι φόρων αλλά των υποχρεώσεων των πολιτών.
Αλλαγή δηλαδή στον τρόπο πληρωμής των φόρων.
Ήδη υπάρχει η σκέψη για ρύθμιση που θα δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής των χρεών προς την εφορία σε 48 δόσεις.
Τα ληξιπρόθεσμα χρέη αυξάνονται κατά 1 δισ. το μήνα και έτσι ζητείται … λύση που θα αυξήσει και τα έσοδα του κράτους.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: