ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.5.14

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ από τους πολίτες. Υποχρέωσαν την κοινωνία σε χρεωκοπία.


ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΥ ΣΟΥΞΕ ΣΤΟΡΙ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ, ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΑΠΟ ΤΙΣ 300,000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΜΟΛΙΣ ΟΙ 11,000 ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ!

2,5 ΕΚ. ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ 1,1 ΔΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ!

Για άλλη μία φορά η Καθημερινή στο οικονομικό της πρωτοσέλιδο αποκαλύπτει την πραγματική εικόνα της οικονομίας που κάποτε εθεωρείτο “ελεύθερη” και “αστική”. Σήμερα, όπως δείχνουν τα συγκλονιστικά στοιχεία που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, μπορούμε να μιλάμε για την δολοφονία του όρου “δυτική

οικονομία”. Οι πολίτες που δεν εργάζονται ή δεν επιχειρούν για το δημόσιο, έχουν καταστεί “εχθροί του καθεστώτος”, οφειλέτες και παράνομοι, από την ελεεινή οικονομική και κοινωνική πολιτική των νεομπολσεβίκων του μνημονίου.

Σαν ακρίδες έπεσαν σε μία κοινωνία δυτικού τύπου και αφού συκοφάντησαν κάθε κοινωνική ομάδα (εκτός βεβαίως των κρατικοδίαιτων καθαρμάτων, των επίορκων των ΔΕΚΟ και των τραπεζιτών) ποινικοποίησαν στην κυριολεξία την ιδιώτευση. Το επιχειρείν και την ατομική ιδιοκτησία. Την εργασία αλλά και την αξιοκρατία.

Η Ελλάδα εκποιείται αφού όλα τα ανωτέρω έχουν ως αποτέλεσμα την κατάρρευση των εσωτερικών αξιών σε αγαθά, υπηρεσίες, κόστος εργασίας. Για να εκποιηθούν όλα φτηνά μετατρέποντας έναν λαό σε δουλοπάροικο, χωρίς περιουσία, χωρίς δικαιώματα, χωρίς αξιοπρέπεια. Οθωμανική – ναζιστική κατοχή σε έκδοση 2014.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: