ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.14

Συμβαίνει τώρα: Φλέγεται ο σιδηροδρομικός σταθμός του Ντονέτσκ


ÏÕÊÑÁÍÉÁ - ÓÕÃÊÑÏÕÓÅÉÓ ÓÔÏ ÓËÏÂÁÍÓÊ
Εκτός ελέγχου φαίνεται ότι είναι και πάλι η κατάσταση στην Ανατολική Ουκρανία. Πριν από λίγο, αεροσκάφη του ουκρανικού στρατού επιτέθηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ντονέτσκ, που τυλίχθηκε στις φλόγες. 
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό πολίτη, ενώ ο σταθμός έχει εκκενωθεί. Η ουκρανική αεροπορία βομβάρδισαν και ένα εργοστάσιο, ενώ όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της περιοχής τα σχολεία στο Ντονέτσκ θα παραμείνουν κλειστά επ” αόριστον.
Νωρίτερα, ο ουκρανικός στρατός παραγματοποίησε επιχείρηση στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ, το οποίο ελέγχουν από το πρωί φιλορώσοι αυτονομιστές.
Σύμφωνα με αξιωματούχους των ουκρανικών υπηρεσιών ασφαλείας, τους οποίους επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, μαχητικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο εξαπέλυσαν αεροπορική επίθεση εναντίον των ανταρτών. Οι ίδιες πηγές πρόσθεσαν ότι αλεξιπτωτιστές προσγειώθηκαν στη διάρκεια της επιχείρησης στον χώρο του αεροδρομίου.
Δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου είχε δηλώσει νωρίτερα ότι κοντά στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ ακούστηκαν μια έκρηξη και σποραδικά πυρά. Μαύρος καπνός υψωνόταν από την περιοχή του αεροδρομίου την ώρα που πάνω από αυτό πετούσε ένα μαχητικό αεροσκάφος.
Οι αρχές του διεθνούς αεροδρομίου του Ντονέτσκ ανακοίνωσαν ότι αυτό έχει κλείσει και δεν πραγματοποιούνται πλέον πτήσεις, αφού αυτονομιστές εισέβαλαν στον χώρο ζητώντας την απομάκρυνση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων που φρουρούν το αεροδρόμιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: