ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.5.14

Είναι ο συμβολισμός, ηλίθιε!


O μισόβλακας ντύνεται έξυπνος και κάνει πολιτική ανάλυση στα κοινωνικά δίκτυα αποφαινόμενος ότι είναι βλάκες οι ψηφοφόροι που έστειλαν στην Ευρωβουλή «έναν άνθρωπο 92 χρονών που δεν ανεβαίνει στο αεροπλάνο». Ο «έξυπνος» αναλυτής δεν βρίσκει άλλο επιχείρημα απ’ αυτό του χυδαίου πρώην πολιτικού, πρώην ΠΑΣΟΚου, πρώηναντιπροέδρου, πρώην «τραγουδιστή», πρώην συνεργάτη στην παράδοση του Οτσαλάν, πρώην έξυπνου Θεόδωρου Πάγκαλου όταν σχολίασε το ίδιο θέμα αποκαλώντας (ποιος; o Πάγκαλος!) «νούμερο»… τον ΝΥΝ στα «90 συν» Γλέζο!
Δεν καταλαβαίνει ο «αναλυτής» ότι οι 153.000 ψήφοι που συγκεντρώνει μέχρι στιγμής ο Γλέζος (και τα στοιχεία δεν έχουν ολοκληρωθεί) με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, είναι ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ, είναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε μια πολιτική και ΙΣΤΟΡΙΚΗ προσωπικότητα και σε έναν άνθρωπο που μάχεται (το έχει δικαίωμα) και ΖΕΙ πιο έντονα από πολλούς ψοφοδεείς ψηφοφόρους (όπως είναι, πιθανόν, ο σχολιαστής) έως και τη δέκατη δεκαετία της ζωής.
Έναν άνθρωπο ο οποίος όταν οι επικριτές απολαμβάνουν το βόλεμα του καναπέ τους και πυροβολούν με κείμενα και αστεία επιχειρήματα πίσω από τα  οδοφράγματα των πληκτρολογίων, αυτός κατεβαίνει στις διαδηλώσεις και τρώει το δακρυγόνο από απόσταση μέτρων. Αυτός ο άνθρωπος αξίζει να πάει στην Ευρωβουλή με ποδήλατο, τρένο, ταξί ή χειράμαξα. Θα βρει τον τρόπο όταν αποφασίσει να ταξιδέψει. Και θα ανέβει και σε αεροπλάνο αν δεν παραχωρήσει τη θέση του.
Αλλά και να μην πάει, θα είναι παρών ο συμβολισμός, το πνεύμα του και ό,τι ως εμβληματική μορφή εκπέμπει. Η εκλογή του και μόνο, με πανηγυρικό τρόπο, είναι μήνυμα που στέλνει η Ελλάδα (με 150.000… βλάκες) σε μια Ευρώπη που επωάζει το αυγό του φιδιού. Μπορείς να το καταλάβεις, Ηλίθιε;
Από HardDog

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάνω από 310000 οι ψήφοι του Γλέζου

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=599755