ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.14

Ξηλώνει όλο το μηχανισμό των ΑΝ.ΕΛ. ο Καμμένος. Ποιών στελεχών ζήτησε τις παραιτήσεις


ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
«Στο κρανίο» τα’ χει πάρει ο πρόεδρος Πάνος με το οριακό 3,4% των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην ευρωβουλή, το οποίο από τη μια μπορεί να σώζει οριακά το κόμμα με την ανάδειξη ενός ευρωβουλευτή αλλά από την άλλη, προαναγγέλει τον πολιτικό του αφανισμό στις προσεχείς εθνικές εκλογές.
Άμεσα προχωρεί σε τρεις κινήσεις, εκ των οποίων, την πρώτη την έκανε ήδη. Ζήτησε τις παραιτήσεις του διευθυντή του πολιτικού του γραφείου και του διευθυντή οικονομικών υπηρεσιών του κόμματος.
Η δεύτερη είναι να ξεκινήσει διάλογο με την «Ένωση» των Πολύδωρα-Ψωμιάδη-Νικολόπουλου και του παλαιού του συνεργάτη Ζώη (1,04% στις ευρωεκλογές) και με το ΕΠΑΜ του Καζάκη (0,86%) και η τρίτη να συγκαλέσει μεθαύριο Τετάρτη την Κοινοβουλευτική Ομάδα και το Εκτελεστικό Γραφείο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

networkedblogs

Δεν υπάρχουν σχόλια: