ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.14

ΔΝΤ: Τι δεν είπε ο Στουρνάρας Πρόσθετη δημοσιονομική προσαρμογή, μέτρα διαρκείας, ταχύτερη μεταρρύθμιση στο Δημόσιο


ΔΝΤ: Τι δεν είπε ο Στουρνάρας
Πέραν των ευσήμων του ΔΝΤ προς την Ελλάδα για την πρόοδο που έχει γίνει και των θετικών εκτιμήσεων της έκθεσης, στα οποία αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΝΤ μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ του για την Ελλάδα, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του, Naoyuki Shinohara, ανέφερε επίσης μεταξύ άλλων τα εξής σημαντικά:
«Παραμένουν πολλές προκλήσεις να ξεπεραστούν, πριν η σταθεροποίηση θεωρηθεί ολοκληρωμένη και η Ελλάδα επανέλθει σε διατηρήσιμη, ισορροπημένη πορεία ανάπτυξης».
«Απαιτείται πρόσθετη δημοσιονομική προσαρμογή, για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χρέους, μέσωμέτρων διαρκείας και υψηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα θα ενισχύεται το κοινωνικό δίκτυ ασφαλείας».
 «Είναι ουσιώδους σημασίας οι Αρχές να συνεχίσουν να βελτιώνουν την είσπραξη των φόρων, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και να ενισχύσουν τον έλεγχο των δαπανών».
«Οι μεταρρυθμίσεις στη δημόσια διοίκηση πρέπει να επιταχυνθούν». 
«Οι Αρχές προβαίνουν σε διορθωτικές ενέργειες για την εξάλειψη των εγχώριων ληξιπρόθεσμων οφειλών και τηνεπιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων».
«Παρά τη σημαντική προσαρμογή των μισθών, η επίδοση των εξαγωγών παραμένει συγκριτικά αδύναμη. Ως εκ τούτου, ο διπλασιασμός της προσπάθειας να απελευθερωθούν οι αγορές προϊόντων και υπηρεσιών είναι καλοδεχούμενος».
«Περαιτέρω μέτρα είναι απαραίτητα για να εξαλειφθούν ρυθμιστικά εμπόδια στον ανταγωνισμό σε τομείς-κλειδιά και να μεταρρυθμιστεί το καθεστώς αδειοδότησης επενδύσεων. Η ελληνική κυβέρνηση είναι δεσμευμένη για τονωτικές μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας και βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος».
«Η αντιμετώπιση του πολύ υψηλού επιπέδου των μη εξυπηρετούμενων δανείων παραμένει σημαντική προτεραιότητα. Αν και δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνοςγια τη σταθερότητα, είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομική ανάπτυξη, οι τράπεζες να είναι επαρκώς κεφαλαιοποιημένες εκ των προτέρων, προκειμένου να αναγνωρίσουν ζημιές στη βάση ρεαλιστικών υποθέσεων για την αποπληρωμή δανείων».
«Το πλαίσιο ρύθμισης του ιδιωτικού χρέους πρέπει επίσης να ενισχυθεί ταχέως».
«Το δημόσιο χρέος αναμένεται να παραμείνει υψηλό για αρκετά χρόνια μέσα και στην επόμενη δεκαετία, παρά τον στόχο για υψηλά δημοσιονομικά πλεονάσματα».
Τέλος, το ΔΝΤ καλεί τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας να τηρήσουν τη δέσμευσή τους, να εξετάσουν περαιτέρω μέτρα και στήριξη για τη μείωση του χρέους σε επίπεδα «σημαντικά χαμηλότερα του 110% του ΑΕΠ» έως το 2022, «υπό την προϋπόθεση της πλήρους εφαρμογής του προγράμματος από την Ελλάδα».


sofokleousin
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: