ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.14

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – Πότε θα γίνουν οι Εθνικές Εκλογές – Ποια τα δύο φαβορί


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ  – Πότε θα γίνουν οι Εθνικές Εκλογές – Ποια τα δύο φαβορί
Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, επίσημα μπορεί να το… παίζουν χαλαροί μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, ανεπίσημα όμως… βράζουν στο ζουμί τους. Γιατί γνωρίζουν πως η κατάσταση έχει δυσκολέψει αρκετά και δύσκολα θα μπορέσουν να αποφύγουν τις Εθνικές Εκλογές, τις οποίες αποτάσσονται αυτή τη στιγμή όπως ο διάβολος το λιβάνι.
Οι Εκλογές ωστόσο, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, είναι αναπόφευκτες. Και ήδη δρομολογούνται, όσο και ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να τις πάει όλο και πιο πίσω (με τον επικείμενο ανασχηματισμό). Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι κάλπες για τη νέα κυβέρνηση του τόπου θα στηθούν τον Σεπτέμβριο. Και ο μόνος λόγος για να αναβληθούν είναι να υπάρξει ένα πάρα πολύ συγκλονιστικό γεγονός (γι’ αυτό και ο φόβος για τρομοκρατικό χτύπημα;)
Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θέλουν εκλογές γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως την επόμενη ημέρα δεν θα μπορούν να βρίσκονται πλέον στην εξουσία. Και αν για τον πρώτο, δρομολογούνται εξελίξεις σχετικά με την προεδρία της Δημοκρατίας, για τον δεύτερο τα πράγματα είναι σκούρα σε ότι αφορά την εγχώρια πολιτική ζωή (υπάρχει βέβαια ανοικτό το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο πόστο στην Ευρώπη).
Και οι δύο πολιτικοί δεν στέκονται μόνο στα χθεσινά αποτελέσματα (για τα οποία πανηγυρίζουν μόνο επίσημα), αλλά και στις κρυφές δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα. Και τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά γι’ αυτούς, αφού δείχνουν δύο φαβορί, αλλά όχι με τα ονόματα τους μέσα σε αυτά.
Ποια είναι αυτά τα φαβορί; Σύμφωνα και με άλλες πληροφορίες (από κύκλους της ΝΔ)στην πρώτη θέση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθεί σε προτιμήσεις η Χρυσή Αυγή. Και κάπου εκεί είναι που μπλέκεται και ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην Πρωθυπουργός είναι γνώστης της κατάστασης και γι’ αυτό τρέχει για τη δημιουργία νέου κόμματος μπας και προλάβει τις ραγδαίες εξελίξεις….


hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια: