ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.5.14

ΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Των οικιών ημών εμπιπραμένων υμείς τουιτάρετε.

« Την παραίτηση του Φώτη Κουβέλη και τα σενάρια περί μετακίνησής του στο Προεδρικό Μέγαρο σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος μέσω Twitter.  "Ελπίζω η θεμιτή προσπάθεια δημιουργίας "προεδρικής πλειοψηφίας" να μην οδηγήσει τον Φώτη Κουβέλη στην Προεδρία της Δημοκρατίας" έγραψε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή»

Κύριοι Bουλευτές της ΝΔ
Ο κύριος Αντώναρος συνεχίζει τα άσφαιρα του πυρά.  Πολλοί λένε εξ ονόματος του Κώστα Καραμανλή.
Είτε δικά του είτε όχι, ή κάνει ότι δεν αντελήφθη, ή ακόμα δεν αντελήφθη που οδεύει το πράγμα. Και στην τελευταία περίπτωση όταν το αντιληφθεί θα είναι αργά.

Εάν όμως λογικά το αντελήφθη αφού πρόκειται για έξυπνο και έμπειρο πολιτικό, τότε  προφανώς μοναδικός σκοπός των τουταρίσματων του, είναι το να έχει συνεχώς  σε αναμονή τους αντιδρώντες δυσαρεστημένους της ΝΔ, και αυτοί να αναμένουν κάτι από τον Κώστα Καραμανλή.   Που εκτιμώ, με βάση την τελευταία τετραετία, ότι  ποτέ δεν θα έρθει.

Κύριε Αντώναρε (δηλαδή κύριε με το πολύ κομματικό τακτ ή την εγκληματική συνέργεια και αδιαφορία Κώστα Καραμανλή).  
Σύμφωνα με το γνωστό σύνθημα, όλοι μαζί η Ελλάδα (η νεοταξική)μπορεί, σε λίγο θα είναι όλοι μαζί.

Σαμαρας ή ΝΔ (σε λίγο θα είναι πλήρως το ίδιο), Πασοκοελιά των Σημίτη και Βενιζέλου και σε λίγο μετά και το Ποτάμι του ΓΑΠ, όλοι μαζί θα αποτελέσουν το mega νεοταξικό κόμμα δολοφονίας του Ελληνισμού.

Όλοι μαζί έχουν σήμερα περίπου 35%. Έτσι πιστεύουν ότι καταργώντας τη ΝΔ θα συνεχίσουν το εγκληματικό τους έργο  που εσείς (δηλαδή εσείς  Κώστα Καραμανλή) του αφήσετε να εκτελούν εδώ και 4 χρόνια.

Λοιπόν κύριε Αντώναρε, με τα λόγια προφανώς τίποτε δεν γίνεται.

Σε λίγο με τη διάλυση της ΝΔ, και ο Κουβέλης Πρόεδρος Δημοκρατίας (αντάξιος του σημερινού ) θα γίνει (αντί του Κώστα Καραμανλή πράγμα που μάλλον  σας έκανε να τουιτάρετε)  και ο Σταύρος Θεοδωράκης θα γίνει πρωθυπουργός εφ όσον το ζητήσει η Νέα Τάξη.

Όλα τα άλλα κύριε Αντώναρε (δηλαδή κύριε Κώστα Καραμανλή),  που αφήσατε το κόμμα σας και την Ελλάδα να φτάσουν σε αυτή την κατάντια, ειλικρινά απορώ γιατί τα λέτε και τα γράφετε. Μοιάζετε και εσείς και αυτός που εκπροσωπείτε με Πόντιο Πιλάτο

Αν δεν είστε αποδείξτε το χωρίς λόγια. Γιατί όπως λέει ο λαός μας, «τα πολλά λόγια δείχνουν φτώχια».
Επίσης θα σας έγραφα ότι «των οικιών ημών εμπιπραμένων υμείς τουιτάρετε». Έργα όχι λόγια κύριε Αντώναρε.

Μας κάνετε επίσης να υποθέτουμε ότι που το μόνον που σας ενδιαφέρει,  δεν είναι ο Ελληνισμός και το κόμμα της ΝΔ, αλλά το να γίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας ο Κώστας Καραμανλής.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: