ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.14

Το αποτέλεσμα της Θράκης στις εκλογές και η υποχρέωση της Αριστεράς!

Του Σπύρου Γουδέβενου

Εντυπωσιακή πρωτιά, κατάφερε το μειονοτικό κόμμα, "Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας", στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, εκεί δηλαδή που ζει το μεγάλο μέρος της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη. Η ύπαρξη γενικά ενός μειονοτικού κόμματος δεν είναι κακό από μόνο του. Μην ξεχνάμε, ότι και οι Έλληνες της Αλβανίας επί σειρά ετών, είχαν και αυτοί το δικό τους κόμμα!

Η Αριστερά βέβαια, δεν πρέπει να βλέπει αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ότι το συγκεκριμένο κόμμα έχει συγκροτηθεί από Έλληνες συμπολίτες μας, που διαπλέκονται με διάφορους τρόπους με το επίσημο Τουρκικό κράτος, ως μία προσπάθεια του εμπλοκής στα εσωτερικά της χώρας μας. Κανένα πρόβλημα με τον Τούρκικο λαό, του οποίου οι αγώνες ενάντια στην δική τους αστική τάξη μας  εμπνέουν, αλλά η παρέμβαση ενός τρίτου κράτος, μίας ξένης αστικής τάξης, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από την Αριστερά!

Η Αριστερά οφείλει να τοποθετηθεί για το αποτέλεσμα στην Θράκη.
Είναι επικίνδυνο το κουκούλωμα από μεριάς μας, που θα δώσει χώρο στη γιγάντωση μετά του του Τούρκικου εθνικισμού στην περιοχή, και του εκεί Ελληνικού Εθνικισμού, που θα δώσει τροφή για ανησυχητικές εξελίξεις!

Η Αριστερά οφείλει να παρέμβει από αύριο στην περιοχή.......Να εξηγήσει στον ελληνικό πληθυσμό, τι προκάλεσε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, η απομόνωση, η παράδοση των μουσουλμάνων συμπολιτών μας σε άλλα χέρια.

Να εξηγήσουμε στην μουσουλμανική μειονότητα, ότι τα αίτια της οικονομικής της εξαθλίωσης, του παραγκωνισμού της, της τοποθέτησης της, ως πολίτες Β' Κατηγορίας, είναι ταξικά! Το ζούμε και οι υπόλοιποι, εδώ στην Ελλάδα, άλλωστε τα τελευταία 4 χρόνια εντονότατα!

Το θέμα χρίζει μεγαλύτερης ανάλυσης, αλλά  κυρίως από συντρόφους που βιώνουν από κοντά την εκεί κατάσταση!


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: